Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana
SUMMER SCENTS

Πέντε νέα άκρως εθιστικά καλοκαιρινά αρώματα


Το καλοκαίρι είναι εδώ και έχει το δικό του ιδιαίτερο άρωμα.

Αλμύρα της θάλασσας, πεύκο, γιασεμί και νυχτολούλουδο, ξεχασμένα σε νυχτερινά, φωτισμένα σοκάκια, ίσως και λίγο άρωμα αντηλιακού.

Το καλοκαίρι έχει το δικό του άρωμα, γιατί να μην έχετε κι εσείς το δικό σας;

Τους ζεστούς μήνες, θέλουμε αρώματα πιο ελαφριά και διακριτικά, που να μπορούν να μας φτιάχνουν την διάθεση, να μας ανανεώνουν και να μας δροσίζουν με κάθε φσσσσιτ.

Όποιος τύπος κι αν σας αρέσει περισσότερο, γλυκά, φλοράλ, ανατολίτικα, φρουτένια, ανάμεσα στις νέες αφίξεις θα βρείτε σίγουρα κάπου τον εαυτό σας.

Koμψά, θηλυκά, συχνά αισθησιακά, αυτά είναι τα 5 νέα αρώματα, που δεν μπορούμε να με τίποτα να ξεχάσουμε. Ϊσως φταίει εκείνο το μαντήλι που μυρίζει ακόμα.

Ανακαλύψτε τα και φορέστε τα.

Chloe Nomade

Το νέο Chloé Nomade είναι ένα λουλουδένιο και φρέσκο άρωμα. Έντονη βρύα αντισταθμίζεται από την αισθησιακή γλυκύτητα του δαμάσκηνου Mirabelle και την ανθοφορία της φρέζιας. Ένα άρωμα εμπνευσμένο από την ελευθερία, τις εκπλήξεις και το πάθος για ανοιχτούς ορίζοντες. Ιδανικό για μια γυναίκα που αγαπάει την περιπέτεια!

Νότες Κορυφής Μιραμπέλ, Περγαμόντο, Λεμόνι, Πορτοκάλι

Νότες Καρδιάς Φρέζια, Γιασεμί, Ροδάκινο, Τριαντάφυλλο

Νότες Βάσης Βρύα Δρυός, Αμπερόξυλο, Πατσουλί, Σανδαλόξυλο, Λευκός Μόσχος

Nina Ricci Bella

To απόλυτο σύμβολο της Nina Ricci, χρωματίζεται πράσινο, τόσο τολμηρό και μαγνητικό όσο το νέο άρωμα Bella . Ένα γλυκό και νεανικό άρωμα που μένει στην μνήμη.

Νότες Κορυφής Πράσινο Μανταρίνι, Ραβέντι

Νότες Καρδιάς Τριαντάφυλλο, Φρέζια

Νότες Βάσης Λευκός Μόσχος, Βανίλια

Gucci Bloom

Το πρώτο άρωμα του οίκου Gucci που δημιουργήθηκε εξολοκλήρου βασισμένο στο όραμα του Alessandro Michele, γιορτάζει την αυθεντικότητα, τη ζωντάνια και την ιδιαιτερότητα των γυναικών. Ένα υπέροχο λουλουδάτο πουδρέ άρωμα σε μοναδικά κομψό μπουκάλι και φλοράλ συσκευασία.

Νότες Κορυφής Αναρριχητικό Ρανγκούν

Νότες Καρδιάς Τουμπερόζα

Νότες Βάσης Γιασεμί Σαμπάκ

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest

Το νέο άρωμα Light Blue Italian Zest, αποτελεί μια ωδή στις ηλιόλουστες καλοκαιρινές μέρες στο Capri της Ιταλίας. Mε πολυτελή αιθέρια έλαια φρούτων διαλεγμένα από τα καλύτερα και πιο ανθισμένα χωράφια της Ιταλίας, χαρίζει μια πολυτελή οσφρητική εμπειρία.
Στις νότες κορυφής, ο κέδρος Σικελίας και το μήλο Granny Smith, αποκτούν ένα ακόμη πιο έντονο και juicy άρωμα, χάρη στα ιδιαίτερα όξινα εσπεριδοειδή φρούτα, που περιέχει το νέο άρωμα του οίκου Dolce&Gabbana. Τα λευκά τριαντάφυλλα και τα πέταλα γιασεμιού στις μεσαίες νότες, προσθέτουν την απαραίτητη ένταση που συνδυαστικά με το κεχριμπάρι και το musk, δίνουν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό αποτέλεσμα. Έντονα μεσογειακό και δροσερό.
Νότες Κορυφής Λεμόνι, Πράσινο Μήλο, Λουλούδι Μπελ

Νότες Καρδιάς Μπαμπού, Γιασεμί, Τριαντάφυλλο

Νότες Βάσης Κέδρος, Κεχριμπάρι, Μόσχος

Prada Les Infusions Mandarine

To νέο Les Infusions Mandarine, ένα άρωμα με νότες από Bitter Orange και Vert de Mandarine που θυμίζουν το άρωμα ενός εσπεριδοειδούς. Δημιουργία της αρωματοποιού Daniela Andrier για τη συλλογή Les Infusions του οίκου Prada. Προτεραιότητα δίνεται στις γευστικές νότες της επιφάνειας αλλά και στον πυρήνα του φρούτου – το άρωμα μίας φρεσκοκομμένης φλούδας και ο χυμός ενός απολαυστικού κομματιού του καλοκαιρινού φρούτου

Νότες Κορυφής Orange Amère, Vert de Mandarine, Μανταρίνι, Graines de Carottes

Νότες Καρδιάς Lentisque Resinoide, Άνθος Πορτοκαλιάς, Νερολί

Νότες Βάσης Opoponax