Shutterstock/RomarioIen
Shutterstock/RomarioIen
ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ

Χιλιάδες γυναίκες επιλέγουν αυτή την οικονομική κρέμα ματιών -Εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους


Σε καμιά από εμάς δεν αρέσουν οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια.

Μας κάνουν να δείχνουμε άυπνες, κουρασμένες και πολύ μεγαλύτερες. Aπό τις αλλεργίες και το έκζεμα έως την κόπωση, το πέρασμα του χρόνου και το DNA μπορεί να μας αφήσουν με τα λεγόμενα «racoon eyes».

Και ενώ το κατάλληλο concealer μπορεί να κρύψει αρκετά καλά τους μαύρους κύκλους, μόνο μια καλή κρέμα ματιών μπορεί στην πραγματικότητα να θεραπεύσει το πρόβλημα (αν και προσωρινά).

Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες κρέμες ματιών για να διαλέξετε και όλες υπόσχονται τα ίδια αποτελέσματα. Ωστόσο, πολύ λίγα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί και έχουν τόσο θετικές κριτικές όσο αυτή η κρέμα.

Όλες έχουμε ακούσει κάτι για την ρετινόλη και τις αντιγηραντικές της ιδιότητες.

Ένα από τα καλύτερα αντί-γήραντικά προϊόντα ομορφιάς στο Amazon φαίνεται πως είναι μια κρέμα με τι άλλο, από ρετινόλη και αυτή την στιγμή είναι τρομερά δημοφιλής, αφού περισσότεροι από 8.000 αγοραστές της έχουν χαρίσει την καλύτερη τους βαθμολογία και απίστευτες θετικές κριτικές.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι περισσότερες γυναίκες που έχουν χρησιμοποιήσει την Baebody Eye Gel μπορεί να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους.

H πανίσχυρη κρέμα κοστίζει περίπου 16 ευρώ και ναι γίνονται αποστολές και στην Ελλάδα. Τι περιέχει:

Οργανική γλυκόριζα

Οι ειδικοί εξηγούν πως βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων και συμβάλλει στη φωτεινότητα του δέρματος

Υαλουρονικό οξύ

Εξαιρετικά ενυδατικό, γεμίζει το δέρμα και μπορεί να μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που κρατούν το δέρμα νεανικό. Βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και την ελαστικότητα.

Matrixyl 3000

Αυτό το πεπτίδιο κατά της γήρανσης βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος. Διεγείρει επίσης την παραγωγή κολλαγόνου.

Ο συνδυασμός των συστατικών και η επιτυχημένη φόρμουλα είναι που της χαρίζουν την εμπιστοσύνη τόσων γυναικών.

«Έψαχνα για κάτι με το οποίο μπορώ να δω αποτελέσματα χωρίς να ξοδέψω εκατοντάδες δολάρια! Αυτή η κρέμα λειτουργεί», «Οι μαύροι κύκλοι μου μειώνονται, και τα μάτια μου φαίνονται πολύ πιο φωτεινά».

Αποκτήστε την εδώ και δοκιμάστε την για να διώξετε τους αντιαισθητικούς μαύρους κύκλους.