Τολμηροί χρωματικοί συνδυασμοί στη νέα συλλογή γυαλιών Tommy Hilfiger  | 0 bovary.gr
Τολμηροί χρωματικοί συνδυασμοί στη νέα συλλογή γυαλιών Tommy Hilfiger | 0 bovary.gr
31|07|2018 16:37
SHARE
TOMMY ΗILFIGER

Τολμηροί χρωματικοί συνδυασμοί στη νέα συλλογή γυαλιών Tommy Hilfiger


Tα νέα μοντέλα Tommy Hilfiger κατεύθασαν και μάς έχουν πάρει το μυαλό.

Η απίθανη καλοκαιρινή συλλογή, κατασκευασμένη από το Safilo Group S.p.A., αποτυπώνει την διεθνή προσέγγιση της εταιρείας στην ταχύτητα και τον αθλητισμό, προσθέτοντας μια φρέσκια και κολεγιακή νότα σε εμβληματικές φόρμες, μέσα από τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς και απροσδόκητη κατασκευή που ταιριάζει ιδανικά στο σημερινό γρήγορο τρόπο ζωής.

ΜΟΝΤΕΛΟ TH 1537/S και TH 1537
Το ανδρικό μοντέλο διαθέτει σύγχρονη ορθογώνια φόρμα με διπλή γέφυρα και την χαρακτηριστική σημαία της μάρκας να φιγουράρει ως ένθετο από καουτσούκ στο μεταλλικό βραχίονα. Η κομψή και διακριτική χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τους εξής συνδυασμούς: μαύρο ματ και μπλε μεταλλική δομή με γκρι φακούς, χρυσή μεταλλική δομή με πράσινους φακούς και ματ μεταλλική δομή σε μαυρισμένο ασημί με πράσινους φακούς. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο και ως οράσεως, σε μαύρη ματ μεταλλική δομή σε μαυρισμένο ασημί.

ΜΟΝΤΕΛΑ TH 1541/S
Το γυναικείο σχέδιο διαθέτει μια κλασσική κολεγιακή οβάλ φόρμα από πολυανθρακικό σκελετό, με διπλή γέφυρα από νάιλον ίνες και μέταλλο και την χαρακτηριστική σημαία της μάρκας να φιγουράρει ως ένθετο από καουτσούκ στο μεταλλικό βραχίονα. Οι χρωματικοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν: διάφανο γκρι με γκρι φακούς, διάφανο μπλε με μπλε φακούς, διάφανο ροζ με ροζ φακούς και διάφανο καφέ με καφέ φακούς.

Η συλλογή γυαλιών TOMMY HILFIGER παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, τον απολύτως ολοκληρωμένο Ιταλικό δημιουργό και παγκόσμιο διανομέα γυαλιών.

Η κληρονομιά του Safilo Group στην δημιουργία και κατασκευή οπτικών χρονολογείται από το 1878: μια ιστορία καινοτομίας και δυνατοτήτων τεχνολογίας αιχμής, αποτέλεσμα χρόνου, προσπάθειας, δεξιότητας και αφοσίωσης.