Splash
Splash
FALL TRENDS 2018

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις για το φθινόπωρο -Μάθε από τώρα τι θα φορέσεις


Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τις τάσεις για το φθινόπωρο του 2018 δελεαστικές.

Η έκφρασή όμως θα ήταν λίγη και δεν αρκεί, αφού ορισμένα από τα πιο hot trends για τη νέα σεζόν έχουν κατακλύσει ήδη τα πιο πολυτελή labels μέχρι και τα high street brands.

Πολλά διαφορετικά στοιχεία συνθέτουν το σκηνικό και απευθύνονται σε όλα τα γούστα. Από τα πιο άγρια animal prints, που σας χρίζουν αρχηγό της φυλής του στιλ στα πιο αστραφτερά και εντυπωσιακά μίνι φορέματα από την εποχή της disco. Ίσως πολλές από εσάς φοράτε ήδη λεοπάρ, ζέβρα, snakeskin.

Αυτή η τόσο δυναμική τάση είναι ένας σημαντικός δείκτης για το τι θα ακολουθήσει και σίγουρα θα είναι Instagrammable. Φανταστείτε λοιπόν σούπερ μίνι βραδινά φορέματα από σατέν της δεκαετίας του '80 με έντονους ώμους, που φοριούνται με όλα τα -όχι και τόσο απαραίτητα- αξεσουάρ και κάνουν μεγάλη είσοδο.

Φυσικά και οι δρόμοι της κομψότητας είναι πολλοί και διαφορετικοί. Θα τους περπατήσουμε φορώντας τις πιο στιλάτες slouchy μπότες που επιστρέφουν. Οι σκοτεινές αποχρώσεις όπως το καφέ, παίρνουν φως μέσα από τα πιο λαμπερά αξεσουάρ και κοσμήματα από κρύσταλλα. Από την άλλη ίσως να θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο και να ενδώσετε στην γοητεία ενός παστέλ γαλάζιου συνόλου.

Τα fall blues είναι εδώ και κάθε άλλο πάρα μελαγχολία μας γεννάνε.

Αυτές είναι οι βασικές τάσεις για τη σεζόν a/w 2018 με την υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων. Θα τις δείτε πολύ σύντομα στις βιτρίνες των καταστημάτων και φυσικά στις ωραιότερες street style εμφανίσεις.

Πριν το καταλάβετε ο Σεπτέμβρης θα είναι εδώ και αυτή η λίστα θα εξασφαλίσει πως θα είστε 100% έτοιμες να τον υποδεχτείτε με στιλ. Ανακαλύψτε τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου.

1. Αnimal Prints

 

 

 

 

Splash
Splash

2. Αποχρώσεις της σοκολάτας

Splash
Splash
Jacquemus
Jacquemus

3. Party φορέματα

Ap Images
Ap Images
Getty
Getty

4. Slouchy μπότες

 

Splash
Splash
Getty
Getty

5. Κρύσταλλα παντού

 

 

 

 

6. Νέο Layering

 

 

Splash
Splash
Splash
Splash
Ap Images
Ap Images

8. Pastel Blues

Splash
Splash
Splash
Splash

9. Eντυπωσιακά πλεκτά

 

 

ΑP images
ΑP images

11. 90s Hot Stuff