Τα Crocs ανακοίνωσαν ότι αλλάζουν -Άραγε θα δείχνουν κάπως έτσι; | 0 bovary.gr
Τα Crocs ανακοίνωσαν ότι αλλάζουν -Άραγε θα δείχνουν κάπως έτσι; | 0 bovary.gr
CROCS SHOES

Τα Crocs ανακοίνωσαν ότι αλλάζουν -Άραγε θα δείχνουν κάπως έτσι;


Η μόδα δείχνει μεγάλη αδυναμία στα παπούτσια. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, όσο πιο ιδιόμορφα είναι, τόσο πιο statement και αντικείμενο λατρείας γίνονται για τις πιο τολμηρές fashionista.

Ένα ζευγάρι που γνωρίζαμε και (μάλλον) είχαμε αποδεχτεί πια, αλλάζει. Tα Crocs, τα παπούτσια του μπαμπά, της γιαγιάς μας ή ενός γείτονα που του αρέσει να περπατάει με άνεση, μεταμορφώνονται.

H γνωστή εταιρεία παπουτσιών Crocs ανακοίνωσε χθες σημαντικές αλλαγές.

Σύμφωνα με το footwearnews.com, η εταιρεία με τα άνετα αλλά ιδιόμορφα παπούτσια ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι κλείνει όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής της και ότι ο οικονομικός διευθυντής πρόκειται να παρατηθεί.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας εξήγησαν στη συνέχεια ότι η Crocs θα συνεχίσει να καινοτομεί, να σχεδιάζει και να παράγει τα πιο άνετα παπούτσια στον πλανήτη και ότι «μετατοπίζει την παραγωγή σε τρίτους για να αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα».

Τα παπούτσια θα έχουν το ίδιο όνομα, όμως, δεν θα φτιάχνονται από τα ίδια άτομα και πιθανόν δεν θα έχουν την ίδια μορφή.

Instagram @gabbois
Instagram @gabbois

Απο την άλλη, τα Croc heels αποτελούν ένα φαινόμενο και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν τα νέα παπούτσια του brand θα δείχνουν κάπως έτσι.

Σχεδιαστές και καλλιτέχνες πειραματίζονται με την «ασχημόμορφη» αισθητική του. Για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018-19, ο Demna Gvasalia δημιούργησε Crocs με πλατφόρμα που είδαμε στο runway τoυ οίκου Balenciaga. Τώρα, τα τακούνια Croc έχουν ένα ακόμα νέο makeover, χάρη στην καλλιτέχνιδα από το Μόντρεαλ, Gab Bois. Η 21χρονη ειδικεύεται σε πολύ Instagrammable και τρομερά μοντέρνες δημιουργίες.

Η δική της visual εκδοχή είναι φτιαγμένη με ροζ διάφανα τακούνια.

Η νεαρή καλλιτέχνις χρειάστηκε περίπου 1-2 ώρες, διαδικασία που θα απαιτούσε πολύ περισσότερο χρόνο, αν τα παπούτσια προορίζονταν να φορεθούν.

Για εκείνη, το "άσχημο παπούτσι" ήταν φρέσκο ​​στο μυαλό της. «Πίστευα ότι φέρνοντας μια σέξι πλευρά σε αυτό θα έφτιαχνα μια ισχυρή εικόνα», γράφει. Δημιούργησα αυτό το κομμάτι σαν ένα αστείο και δεν έχω καμία πρόθεση να το κεφαλαιοποιήσω.

Κι ενώ εκείνη δεν σκοπεύει να κατασκευάσει «αληθινά» τέτοια παπούτσια, τα τακούνια από καουτσούκ του οίκου Βalenciaga για την άνοιξη είναι ήδη διαθέσιμα.

Όσο για τα original Crocs περιμένουμε να δούμε την νέα τους εμφάνιση.