Everlane
Everlane
CROSSBODY BAG

Αυτή η πρακτική και κομψή τσάντα ξεπουλάει -Έχει λίστα αναμονής 17.000 ατόμων


Οι τάσεις στις τσάντες έχουν την απόλυτη προσοχή μας. Κάθε νέα handbag και shoulder bag μας κάνει να στρέψουμε το βλέμμα και να την θαυμάζουμε.

Πολλές από αυτές τις λαχταράμε και θέλουμε να τις αποκτήσουμε.

Με όλα αυτά τα ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα, τις λεπτομέρειες στα λουράκια και το κούμπωμα, τα prints και τα λογότυπα, oι τσάντες του σήμερα είναι αναμφίβολα ερωτεύσιμες.

Όλες όμως στην καθημερινότητα μας χρειαζόμαστε μια ευρύχωρη και πρακτική τσάντα, με μίνιμαλ στιλ, που να χωράει τα πάντα και να ταιριάζει με όλα μας τα ρούχα και σύνολα. Αυτή τσάντα όχι μόνο υπάρχει, αλλά και έχει μια τεράστια λίστα αναμονής.

Με πολύ πρακτικό σχήμα και βασικό στόχο τη λειτουργικότητα, η νέα crossbody τσάντα Form Bag του brand Εverlane κατασκευάστηκε στην Ιταλία και δημιουργήθηκε για να χωρέσει ένα φορητό υπολογιστή 13 ιντσών. Από χειροποίητο ιταλικό δέρμα υψηλής ποιότητας που την κάνει ανθεκτική. Με σύγχρονο και απλό σχεδιασμό, θα απαντήσει στις ανάγκες κάθε μινιμάλίστριας.

 

 

Με φαρδύ λουρί και τσέπες. Όλα αυτά την χρίζουν ένα όνειρο για όποια είναι συνεχώς εν κινήσει. Ιδανική για το γραφείο.

Η τσάντα έρχεται στις πιο κομψές, ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο, το κονιάκ και το σκούρο πράσινο και ταιριάζει με όλα τα κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας σας. Η συγκεκριμένη κοστίζει περίπου 205 ευρώ και έχει λίστα αναμονής περισσότερων από 17.000 ατόμων.

 

 

 

 

Η τσάντα Form Bag θα σας λύσει τα χέρια και θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα σας. Φυσικά μπορείτε πάντα να κρατάτε και τη designer mini bag σας. Aν θέλετε να την κάνετε δική σας δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.