Κaia Gerber x Karl Lagerfeld
Κaia Gerber x Karl Lagerfeld
KAIA x KARL

Oι πρώτες φωτογραφίες από την καμπάνια Karl Lagerfeld x Kaia -Η chic και νεανική συλλογή


Νωρίτερα φέτος, μάθαμε ότι η νεαρή Κaia Gerber επρόκειτο να σχεδιάσει την πρώτη της συλλογή ρούχων σε συνεργασία με ποιον άλλο; Τον Karl Lagerfeld!

Η συλλογή είναι έτοιμη: σήμερα, παίρνουμε την πρώτη γεύση από τις δημιουργίες του iconic σχεδιαστή και του top model. 

Η συλλογή Karl Lagerfeld x Kaia η οποία θα περιλαμβάνει ready-to-wear ρούχα και αξεσουάρ, θα πωλείται αποκλειστικά στο Karl.com και στο Revolve.com.

Το αισθητικό αποτέλεσμα έχει κάτι από Malibu, από Παρίσι και φυσικά την έγκριση των πιο cool εφήβων. Οι αντιθέσεις στο στιλ του δημιουργικού ντουέτου είναι που την κάνουν τόσο ξεχωριστή.

Στην καμπάνια, η Kaia εμφανίζεται να φορά πολλά από τα κομμάτια της συνεργασίας, μαύρα, δερμάτινα, αλλά και μερικά απρόσμενα, ροζ κομμάτια.

Επιπλέον, η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από γυαλιά ηλίου, κοσμήματα, τσάντες και καπέλα. Όλα νεανικά, κομψά και μοντέρνα.

Η συλλογή θα είναι από τις 30 Αυγούστου.

 

 

Η όμορφη Κaia μετά από μια απίστευτη σεζόν στο ντεμπούτο της ως μοντέλο και πολλές μεγάλες καμπάνιες και συνεργασίες, μόλις στα 16 της χρόνια μετρά επιτυχίες.

Ο Lagerfeld προσπαθεί να επαναλάβει την επιτυχία της συνεργασίας του Tommy Hilfiger με την Gigi Hadid. Και δεδομένου ότι η Κaia είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στην μόδα αυτή την στιγμή, θα το πετύχουν.