Instagram @stylesightworldwide
Instagram @stylesightworldwide
VELVET BAG

Αυτή η φθινοπωρινή τάση στις τσάντες δείχνει κομψή και luxurious


Καθώς ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε τα καλοκαιρινά μας κομμάτια όπως τις τσάντες και τα παπούτσια από raffia, οι τάσεις της νέας σεζόν μάς ανεβάζουν το ηθικό και κάνουν τον αποχωρισμό πιο εύκολο.

Tα trends στις τσάντες πολλά και διαφορετικά, ωστόσο κάποια από αυτά ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω.

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη στιγμή για να κρατήσουμε και πάλι τις τσάντες και pouches από βελούδο. Η luxe υφή του και η έξτρα λάμψη σε κάθε απόχρωση, είναι που κάνει το ύφασμα και κάθε αξεσουάρ που αυτό ντύνει τόσο μοναδικό.

Το Velvet είναι ευπροσάρμοστο (ειδικά ως τσάντα) και μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, από τζιν και ένα μπλουζάκι μέχρι ένα επίσημο φόρεμα. Μια καλή βελούδινη τσάντα μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και να αναβαθμίσει κάθε σύνολο.

Σε ό, τι αφορά τις συλλογές για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018 και τις επιταγές των μεγαλύτερων οίκων μόδας, οι βελούδινες τσάντες βασίλεψαν στα runways.

Fendi, Gucci και Prada δημιούργησαν μερικές από τις ομορφότερες επιλογές που θα εμπνεύσουν κάθε σας εμφάνιση αυτή τη σεζόν. Από shoulder bags με αλυσίδα, σε θηλυκές handbags και οτιδήποτε στο ενδιάμεσο

Επιπλέον, brands όπως το Staud, η Dries van Noten παρουσιάζουν νέα, ιδιαίτερα στιλ με αναφορές στα '20s που κρέμονται στον καρπό και bucket bags.

Ό,τι κι αν επιλέξετε το σίγουρο είναι πως μια τσάντα από βελούδο είναι ένας κομψός τρόπος να κάνετε τη μετάβαση στο φθινόπωρο.0

 

 

Αυτές είναι οι αγαπημένες μας.

Prada, Net-a-Porter