Instagram @_hollyt
Instagram @_hollyt
BIKER SHORTS

Βiker Shorts -To ποδηλατικό σορτς Burberry είναι τόσο δημοφιλές που ξεπουλάει


biker shorts ή αλλιώς cycling ή pendal pushers είναι ξανά στην μόδα και όλο και περισσότερες fashionista αποφασίζουν να το υιοθετήσουν.

Τα ελαστικά leggings με μήκος ως τον μηρό ή το γόνατο επέστρεψαν από τα 80s και φοριούνται με ψηλοτάκουνα και blazers. Nαι πολύ σωστά διαβάσατε. Τα σορτς αυτά είναι παντού το τελευταίο διάστημα χάρη και σε κάποια Κιμ Καρντάσιαν.

Αλήθεια εσείς πόσα χρήματα θα δίνατε για ένα τέτοιο κομμάτι; Σίγουρα όχι πάρα πολλά. Κι αν σας λέγαμε πως έχει επάνω το λογότυπο και την υπογραφή Burberry;

To Βρετανικό label αγωνίζεται να προλάβει την μεγάλη ζήτηση του σορτς με το logo που κοστίζει 270 ευρώ. To στιλ έχει αγαπηθεί από τις πιο διάσημες streetstyle star και είναι ένας έξυπνος τρόπος να κάνετε την μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο με στιλ.

Αν σκεφτεί κανείς τα λαστιχένια γάντια στο runway του Calvin Klein και την Balenciaga εκδοχή της Ikea τσάντας, η επιστροφή των ποδηλατικών σορτς δεν μας κάνει και τόσο εντύπωση.

Φυσικά ο οίκος Βurberry κυκλοφορεί και το αντίστοιχο bra top με το λογότυπο του, για κάποια που θέλει να κάνει extravagant εντύπωση στο γυμναστήριο.

Δείτε πως φορούν το εν λόγω κολάν τα κορίτσια της μόδας και αποκτήστε το.

 

 

 

 

 

 

 

Burberry, Browns Fashion