Shutterstock
Shutterstock
STELLA MC CARTNEY

Τα πρώτα vegan Stan Smith αθλητικά έχουν την υπογραφή της Stella McCartney και είναι υπέροχα


Η σχεδιάστρια Stella McCArtney δημιούργησε για την adidas ένα ζευγάρι Stan Smith που εκτός από πολύ στιλάτα είναι και βίγκαν.

Η συνεργασία της Stella McCartney με την adidas έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, για την ακρίβεια από την s/s 2005 και ακόμα -πάνω από 10 χρόνια μετά- οι καινοτομίες και τα όμορφα σχέδια συνεχίζονται.

Αυτή την φορά στα πλαίσια της στροφής πολλών μεγάλων fashion label στην βιωσιμότητα, ήρθε η στιγμή για το δίδυμο να κυκλοφορήσει το πρώτο βιώσιμο πάνινο παπούτσι Stan Smith.

Η απόφαση της Μc Cartney δεν είναι καθόλου τυχαία αφού είναι θερμή υποστηρίκτρια της ομάδας PETA και χρησιμοποιεί ίνες μπαμπού ή οργανικό βαμβάκι στα ρούχα της επωνυμίας της.

Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά πως δεν είναι απαραίτητη η σκληρότητα απέναντι στα ζώα για την δημιουργία ενός ποιοτικού και κομψού παπουτσιού ή ενδύματος.

Εκτός όμως από πρωτοποριακό, δεν θα μπορούσε να είναι και πιο όμορφο.

Το vegan λευκό παπούτσι με την κλασική ταινία και τις όμορφες μπλε και μπορντό λεπτομέρειες, διαθέτει στα πλαϊνά τρεις σειρές διάτρητα αστέρια που αναπαριστούν τις iconic τρεις λωρίδες του brand. Για να τιμήσουν τους δημιουργούς, τυπώθηκαν πάνω στην κάθε «γλώσσα» του παπουτσιού τα πρόσωπα της Stella McCartney και του Stan Smith αντίστοιχα.

Το αποτέλεσμα ακόμα πιο φρέσκο και νεανικό με μια δόση glam.

Το πάνινο παπούτσι adidas Originals είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από το κατάστημα της Stella McCartney για 260 ευρώ περίπου, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί στις 10 Σεπτεμβρίου -στα γενέθλια της διάσημης σχεδιάστριας Stella McCartney. Ανυπομονούμε να το φορέσουμε με τα τζιν και τα φορέματα μας.