Αυτή είναι η απόλυτη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και την εφαρμόζει ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης | 0 bovary.gr
Αυτή είναι η απόλυτη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και την εφαρμόζει ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης | 0 bovary.gr
28|09|2018 17:10
SHARE
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Αυτή είναι η απόλυτη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και την εφαρμόζει ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης


Kυτταρίτιδα. O εφιάλτης των γυναικών, η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού. 

Πολλές είναι οι γυναίκες που αναζητούν τρόπους να την καταπολεμήσουν αποτελεσματικά. Μαζί και την χαλάρωση του δέρματος. 

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, αυτό ήταν σχεδόν αδύνατο. Σήμερα όμως, με την βοήθεια της τεχνολογίας, είναι πράγματι εφικτό.  

Τώρα πλέον μπορούμε να απαλλαγούμε από τις αντιαισθητικές γραμμές και «λακούβες» στο σώμα μας και μάλιστα χωρίς νυστέρι.

Μια κυριολεκτικά μαγική συνσκευή, το  Fractional VacuumLift Body είναι μια νέα επαναστατική μη χειρουργική μέθοδος που μειώνει το τοπικό πάχος και παράλληλα συσφίγγει το δέρμα.

Ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης  τον οποίο εμπιστεύονται χιλιάδες γυναίκες, εφαρμόζει την απόλυτη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, της λιπόλυσης και της χαλάρωσης, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Η εξέλιξη μιας φιλοσοφίας - Fractional Vacuum

Οι επιστημονικές μελέτες στη δομή του δέρματος μας κατέδειξαν ότι ο δερματικός ιστός είναι ένας συνεχής, ενεργός ιστός, λειτουργική μονάδα του οποίου είναι ο υποδοχέας. Ο ιστός αποτελείται από δισεκατομμύρια τρισδιάστατους μικρο-υποδοχείς. Αυτή η νέα αντίληψη της δομής του συνδετικού ιστού μας οδηγεί στην αποτελεσματική θεραπευτική λύση του Fractional VacuumLift Body. Μόνο η νέα αυτή μέθοδος μικροκλασματικής διέγερσης (fractional) μπορεί να δώσει την ενέργεια που απαιτείται στους μικρο-υποδοχείς του δέρματος.

Τρόπος δράσης
 
Το Fractional VacuumLift Body είναι πατενταρισμένη τεχνολογία που αποτελείται από διάφορες κυλινδρικές χειρολαβές αποτελούμενες από πληθώρα πολύ μικρών οπών δημιουργώντας πολυ-μικρο κλασματική διέγερση. 

Χάρη στην τεχνολογία Roboderm (αναρρόφηση και μηχανική επίδραση των κυλίνδρων), το δέρμα δέχεται 1180 μικρο-ερεθίσματα ανά τετραγωνικό δεκατόμετρο σε κάθε πέρασμα. 

Αυτό ενεργοποιεί τους μικρο-υποδοχείς με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα και τα εξωκυττάρια υγρά αναδομούνται χωρίς να τεθούν σε κατάσταση stress οι ιστοί του δέρματος.

Αυτή η μη χειρουργική και μη επεμβατική κεφαλή δημιουργεί μια συμμετρική πτυχή δέρματος, η οποία επιτρέπει την εν τω βάθει μηχανοποίηση και κινητοποίηση του ιστού, οδηγώντας με φυσική δράση στη μείωση της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων.

Με μια ήπια ανύψωση και ένα κύλισμα του δέρματος, υποκινεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών.

Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για έναν αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τόνο.

Οι τοξίνες και οι κατακρατήσεις υγρών που προκαλούν δυσμορφίες αποβάλλονται, καθώς οι συνδετικές ίνες ελαστικοποιούνται και αποκαθίστανται.

Συνεδρίες με το Fractional Vacum Lift "επανεκπαιδεύουν" στην πορεία τα λιποκύτταρα να αποβάλουν το λίπος.

Τα λιποκύτταρα, που είναι παθητικά από μεταβολικής άποψης στη μηριαία περιοχή της γυναίκας, εμφανίζονται να είναι ο κύριος αποδέκτης αυτής της "μηχανικής θεραπείας ιστού".

Ο μηριαίος λιπώδης ιστός διεγείρεται και η απώλεια βάρους συσχετίζεται με τη βελτιστοποίηση του φαινομένου λιπόλυσης και την εξάλειψη της υπερλίπωσης στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος, που αποτελούν το φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

Η μέθοδος Fractional Vacum Lift μετατρέπει τα λιποκύτταρα από ξεχασμένες λιποαποθήκες σε πηγές ενέργειας για τον οργανισμό.

Πώς επιτυγχάνεται το αποτέλεσμα

Το λιποκύτταρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός. 

Στο εσωτερικό της μεμβράνης του συσσωρεύεται το λίπος, η ενέργεια δηλαδή που αποθηκεύει ο οργανισμός για να τη χρησιμοποιήσει όταν τη χρειαστεί. 

"Το λιποκύτταρο δεν είναι μόνο μια αποθήκη λίπους όπως πιστεύαμε μέχρι τώρα. Πρόκειται για ένα αληθινό όργανο του ενδοκρινικού συστήματος, ικανό να συνθέσει αλλά και να υποδεχθεί πολυάριθμα μηνύματα". 

Τα  "άρρωστα λιποκύτταρα’’ απαλλάσσονται από το περιττό λίπος, θεραπεύονται και γίνονται υγιή.

Με αυτόν τον τρόπο αποκαθίστανται οι φυσιολογικές τους λειτουργίες. Ενώ δηλαδή ήταν ακινητοποιημένα λόγω της καθιστικής ζωής και υπερφορτωμένα λόγω κακής διατροφής, τώρα μπαίνουν σε μια νέα φάση επικοινωνίας. 

Η μέθοδος μετατρέπει τα λιποκύτταρα από ξεχασμένες λιποαποθήκες σε πηγές ενέργειας για τον οργανισμό. 

Η νέα τεχνική είναι η τελευταία γενιά θεραπείας αφιερωμένη στο τοπικό πάχος, στην κυτταρίτιδα και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική.

Τι πετυχαίνει το Fractional Vacum Lift

 

 

Θεραπεία Κυτταρίτιδας

Αύξηση μικροκυκλοφορίας αίματος (μεγαλύτερη οξυγόνωση των ιστών) και αύξηση της λεμφικής παροχέτευσης)
Ενισχύει την ανταλλαγή των έσω-έξω κυττάριων υγρών

Μείωση τοπικού πάχους

Διπλασιάζει τη φυσική απελευθέρωση του λίπους

Βελτιώνει δραματικά τη φυσιολογική απελευθέρωση του επίμονα συσσωρευμένου λίπους στην περιοχή των μηρών και της λεκάνης

Η λιπόλυση σε αυτή την περιοχή είναι αργή

Η περίσσεια του όγκου και η κυτταρίτιδα στην περιοχή των μηρών και της λεκάνης είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στη δίαιτα και την άσκηση

Αναζωογονεί τη δραστηριότητα του ανενεργού λιπώδους ιστού

Η αντίδραση του ιστού στους φυσικούς λιπολυτικούς παράγοντες ενισχύεται. Χάρη στην «εστίαση» της θεραπείας σε περιοχές με συσσώρευση λίπους, έχουμε αύξηση της διέγερσης με ειδικό τρόπο, με αποτέλεσμα την αύξηση της λιπόλυσης

Σύσφιξη δέρματος 

Διέγερση ινοβλαστών και παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης

Η Fractional VacuumLift Body θεραπεία, επειδή γίνετε σε όλο το σώμα, επιτρέπει την επαναμορφοποίηση της «φιγούρας», δημιουργώντας αρμονία στη σιλουέτα του σώματος.

Ένα αρμονικό, χωρίς τοπικό πάχος και περιττό λίπος σώμα, με μεταβολισμό που λειτουργεί τέλεια.