Αυτά είναι τα ρούχα που σχεδίασε ο Kenzo για τα H&M | 0 bovary.gr
Αυτά είναι τα ρούχα που σχεδίασε ο Kenzo για τα H&M | 0 bovary.gr
ΚΕΝΖΟ Χ Η&Μ

Αυτά είναι τα ρούχα που σχεδίασε ο Kenzo για τα H&M


Τα κομμάτια της συλλογής KENZO x H&M κρατιούνταν ως μυστικό από την εταιρία εδώ και αρκετούς μήνες.

Ένα video από την φωτογράφιση της καμπάνιας είχε αποκαλύψει τις πρώτες εικόνες των ρούχων και τα λαμπερά πρόσωπα που θα συμμετείχαν. Η Η&Μ – της οποίας οι συλλογές προκύπτουν από συνεργασία με διαφορετικό οίκο και σχεδιαστή κάθε φορά- καινοτόμησε και πάλι. Την φετινή σεζόν φιλοξενεί δημιουργίες των Carol Lim και Ηumberto Leon του οίκου Κenzo που αναμένεται να παρουσιαστεί στις 19 Οκτωβρίου. Η σειρά θα διαθετεί σε 250 καταστήματα ανά τον κόσμο και μέσω διαδικτύου από τις 3 Νοεμβρίου. Το lookbook είναι εδώ και άκρως εντυπωσιακό.

Πίσω από τον φωτογραφικό φακό έκατσε ο Jean Paul Goude που θεωρείται ένας από τους τοπ στο χώρο του. Οι Carol Lim και Humberto Leon, καλλιτεχνικοί διευθυντές του οίκου KENZO, έχουν δηλώσει χαρακτηριστικά για την συνεργασία: “Οι φωτογραφίες του Jean Paul Goude για την καμπάνια KENZO x H&M είναι απίστευτες και απαθανατίζουν την προσωπικότητα, τη θετική διάθεση και το πνεύμα ελευθερίας της συλλογής”.

Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας Kenzo x H&M ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Φωτογραφήθηκαν οι: Rosario Dawson (Ηθοποιός και Ακτιβίστρια, Συνιδρύτρια του Studio 189), Chance The Rapper (Καλλιτέχνης της Hip Hop), Ryuichi Sakamoto (Μουσικός και Συνθέτης),  Iman (Supermodel, Ακτιβίστρια και Ιδρύτρια της IMAN Cosmetics), Chloe Sevigny (Ηθοποιός), Suboi (Rapper), Xiuhtezcatl Martinez (Ακτιβιστής και Επικεφαλής της οργάνωσης Earth Guardians).