Shutterstock
Shutterstock
CLEAR COATS

Aυτό είναι το πανωφόρι που θα σε προστατεύσει από την βροχή χωρίς να κρύψει το outfit σου


Το φθινόπωρο, υπάρχουν φορές που μια γρήγορη ματιά στις προβλέψεις για τον καιρό το πρωί μπορεί να μας χαλάσει ολόκληρη την ημέρα.

Οι προσδοκίες μας μόλις κατακερματίστηκαν και η πρώτη σκέψη είναι να αλλάξουμε παπούτσια και να φορέσουμε τα κατάλληλα για την βροχή.

Εκτός από το ότι θα περάσουμε όλη την μέρα παρακάμπτοντας ομπρέλες στα στενά πεζοδρόμια και προσπαθώντας να μην μας καταβρέξουν περαστικοί οδηγοί, θα πρέπει να στερηθούμε και το στιλ μας, αφού έτσι κι αλλιώς το look μας δεν φαίνεται κάτω από το κλειστό μας πανωφόρι.

Η λύση μόλις βρέθηκε.

Υπάρχει ένα στιλ που μπορεί να σας κρατήσει στεγνές στην βροχή, χωρίς όμως να κρύβει το κομψό σύνολό σας. Αντίθετα, μπορεί να το αναδείξει. 

 

 

Τα clear coats, δηλαδή τα διάφανα πανωφόρια από pvc ήρθαν για να μείνουν. Με την έγκριση πολλών μεγάλων σχεδιαστών, το σύγχρονο, αδιάβροχο υλικό δημιουργεί πολύ κομψές γραμμές που πρωτοτυπούν.

Κι αν ακόμα δεν σας αρέσει η διαφάνεια, υπάρχουν πολλές στιλάτες, ημιδιάφανες επιλογές με χρώμα. Δεν είναι εκκεντρικά, είναι διαφορετικά και για αυτό μας αρέσουν.

Εμείς βρήκαμε τα πιο stylish και ευκολοφόρετα clears coats για τις ημέρες τις βροχής. Εσείς 1 - βροχή 0.

 Topshop