Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΒLEACHED DENIM

H νέα ugly τάση στα denim έρχεται από τα 80s και διχάζει


Οι τάσεις στα τζιν έρχονται και φεύγουν πολύ γρήγορα κάθε σεζόν.

Υπάρχουν φυσικά τα κλασικά, με πλύσεις indigo και skinny σιλουέτες αλλά πάντα θα θέλουμε να μαθαίνουμε όλες τις νέες τάσεις στο αγαπημένο μας cool ύφασμα.

Το πιο φρέσκο trend στα τζιν της άνοιξης του 2019 έρχεται απευθείας από τα runways. Αναβιώνει από τα 80s και θεωρείται από πολλούς άσχημο (Οκ το καταλάβαμε ήδη. Θα το φορέσουμε σίγουρα). Mιλάμε για το bleached denim.

Labels, όπως οι Alberta Ferretti, Alexander Wang και Balmain το πρότειναν μέσα από τις νέες συλλογές τους, το ανοιχτόχρωμο denim με τους λευκούς λεκέδες από χλωρίνη. Άλλοτε ομοιόμορφα ξεπλυμένο άλλοτε με 80s ξεβάμματα που ροκάρουν.

Μερικοί σχεδιαστές χρησιμοποίησαν χλωρίνη για να δημιουργήσουν απροσδόκητα μοτίβα πάνω στο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας.

Η Stella McCartney αγκάλιασε το tie-dye στα λουκ της για την SS19, στέλνοντας την Kaia Gerber στην πασαρέλα με ένα full denim σύνολο, νεανικό και πολύ δυναμικό.

Μία ακόμα ugly τάση αναβιώνει και διχάζει. Αν κι εσάς σας είναι δύσκολο να το φανταστείτε ως μέρος της υπόλοιπης ντουλάπας σας, σκεφτείτε πως δεν διαφέρει και πολύ από το δικό σας αγαπημένο τζιν σε κλασική απόχρωση, ενώ έρχεται σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές, όπως high-waisted «mom», που το κάνουν ιδανικό για καθημερινά σύνολα με T-shirt και sneakers.

Επιπλέον οι tailored γραμμές σε στιλ κοστούμι ταιριάζουν άψογα με ψηλοτάκουνα και πάνε ακόμα και στο γραφείο. Στην βραδινή έξοδο συνδυάστε με δερμάτινο jacket και ankle boots για ένα downtown-chic αποτέλεσμα με glam rock χαρακτήρα.

H τάση θα κυριαρχήσει τους επόμενους μήνες και αυτό μπορούμε να το εγγυηθούμε. Κι αν πιστεύετε πως είναι κιτς και ποτέ δεν θα το φορούσατε, μην ορκίζεστε. Οι φωτογραφίες θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε.