AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool
AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool
MEGHAN MARKLE

Γιατί τα hairlooks της Δούκισσας του Sussex ταιριάζουν σε όλες μας


Για μία ακόμη φορά τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα στη Δούκισσα του Sussex, γνωστή και ως Meghan Markle.

Η κομψή mother-to-be διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry.

Παρατηρώντας τα looks από τις τελευταίες της εμφανίσεις, κάνουμε zoom στα χαλαρά αλλά πάντα classy χτενίσματά της.

Loose ponytails με τουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπό της, ατημέλητος, χαμηλός κότσος με χωρίστρα στη μέση που μοιάζει σα να τον έχει δημιουργήσει μόνη της μέσα σε 10 δευτερόλεπτα.

Όσο για τις εμφανίσεις που επιλέγει να τα αφήσει ελεύθερα, παρατηρούμε ότι διατηρούν πάντα τη φυσική τους κίνηση και ο όγκος περιορίζεται στις ρίζες και κυρίως στη φράντζα της.

Τίποτα επιτηδευμένο, τίποτα αυστηρό, hairlooks σε χαλαρή διάθεση που  ταιριάζουν άψογα με την κομψότητα και την απλότητα που χαρακτηρίζει το στιλ της.

Και αν πρέπει να επιλέξουμε τα τρία Top hairlooks της Δούκισσας του Sussex και να τα προσαρμόσουμε στις κατάλληλες περιστάσεις, τότε καταλήγουμε στα ακόλουθα:

Classy Ponytail

Είναι το πασπαρτού χτένισμα που ταιριάζει ιδανικά για το επίσημο look στη δουλειά, αλλά και για μία classy βραδινή εμφάνιση. Χρειάζεται προσοχή στη χωρίστρα στη μέση αλλά και ένα προϊόν για να κρατήσει όλα τα τουφάκια στη θέση τους.

Wella Professional Eimi Stay Styled Hair Spray
Wella Professional Eimi Stay Styled Hair Spray

Natural Waves

Είναι αυτό το φυσικό look που ταιριάζει σε όλες μας. Αυτή η φυσική κίνηση που έχουν οι άκρες δίνουν θηλυκότητα και αέρα στη συνολική μας εμφάνιση.

Βασικό tip για να το πετύχουμε είναι να επενδύσουμε στην ενυδάτωση των μαλλιών μας. Από το σαμπουάν που χρησιμοποιούμε, μέχρι το λαδάκι που δεν ξεχνάμε να εφαρμόσουμε στις άκρες μας όταν τα μαλλιά μας είναι ακόμα νωπά.

MoroccanOil - Oil Treatment For All Hair Types
MoroccanOil - Oil Treatment For All Hair Types

The Classic Bun

Είναι ίσως το signature look της Meghan Markle και η αλήθεια είναι ότι από τότε που το είδαμε σε εκείνην, το αγαπήσαμε και το επιλέγουμε στην καθημερινότητά μας.

Ο ατημέλητος κότσος- τον οποίο η ίδια συνδυάζει πάντοτε με ένα ζευγάρι πέρλες ή μπριγιάν στα αυτιά της -δε φανταζόμασταν ποτέ ότι μπορεί να είναι τόσο classy and chic.

Για να το πετύχουμε πρέπει απλά να πιάσουμε χαλαρά τα μαλλιά μας και να αφήσουμε ελεύθερα τα τουφάκια που πέφτουν, να πλαισιώσουν το πρόσωπό μας. Ιδανικός για το πρωινό, sportive look αλλά και το βραδινό, sexy look αρκεί να επιλέξουμε έντονο κραγιόν στα χείλη.