shutterstock
shutterstock
FENTY BEAUTY

Ανακαλύψαμε το highlighter που απογειώνει κάθε makeup look


Κάνοντας focus στο μακιγιάζ, το προϊόν που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε διακριτική ή έντονη λάμψη είναι το highlighter.

Μικρές πινελιές με πινέλο ή ακόμα και το δάχτυλό μας στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στη ράγχη της μύτης αλλά και στο τόξο του έρωτα ή αλλιώς στην καρδιά των χειλιών, θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και θα μας χαρίσουν το επιθυμητό glow look.

Και το προϊόν που προσγειώθηκε πρόσφατα στη χώρα μας, το δοκίμασα και λάτρεψα από την πρώτη στιγμή είναι αναμφισβήτητα το Killawatt Freestyle Highlighter - Enlumineur, από τη σειρά Fenty της Rihanna που τη βρίσκουμε αποκλειστικά και μόνο στα Sephora.

Μία σειρά καλλυντικών που ανυπομονούσα να ανακαλύψω από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν και πλέον μπορώ, με μία βόλτα στα Sephora.

Ξεχώρισα το Stunna Lip Paint, το αγαπημένο κόκκινο κραγιόν της Rihanna, καθώς και την τεράστια ποικιλία αποχρώσεων στα foundations-ένας από τους λόγους που αυτός το beauty brand έχει ξεχωρίσει στον κόσμο της ομορφιάς.

instagram @fentybeauty
instagram @fentybeauty

Το  Killawatt Freestyle Highlighter  ωστόσο ήταν αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Χωρίς να έχω ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό μου-βλέπετε τις πρωινές ώρες αποφεύγω το foundation,  εφαρμόζω μόνο concealer τοπικά- με στεγνά χέρια και ταμποναριστές κινήσεις πρόσθεσα ελάχιστο στα κόκκαλα των ζυγωματικών μου και στο τόξο του έρωτα και έγινε η διαφορά. Το look μου απέκτησε fresh & glow διάθεση, αυτή που πραγματικά χρειάζομαι για τις πρωινές μου εμφανίσεις. 

Όσο για τις βραδινές... είμαι απλά πιο γενναιώδορη με την ποσότητα, εφαρμόζω το προϊόν με πινέλο και αφού έχω απλώσει το foundation και έχει στεγνώσει. Η extra πινελιά στις εσωτερικές κόγχες των ματιών είναι ένα ακόμη μυστικό που κάνει το makeup look μου ξεχωριστό. 

Try it!