LYNNE
LYNNE
LYNNE

Μπορεί ένα πανωφόρι να δείχνει σέξι; H νέα συλλογή Lynne αποδεικνύει πως γίνεται


To φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και ο καιρός απαιτεί ένα στιλάτο πανωφόρι.

Κομψό και ζεστό το παλτό ή καμπαρντίνα είναι τα κομμάτια κλειδιά για τα λουκ του φθινοπώρου αλλά και αργότερα μέσα στον χειμώνα.

Μπορεί όμως ένα πανωφόρι να δείχνει σέξι; Να τυλιγόμαστε μέσα σε αυτό και να μας κάνει να αισθανόμαστε μοναδικές όσο κι αν είναι το κρύο;

Η νέα συλλογή των Lynne αποδεικνύει πως γίνεται. Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του γνωστού brand ξεχωρίζουν τα πανωφόρια.

Πανωφόρια που απευθύνονται σε γυναίκες δυναμικές, με προσωπικότητα, μοντέρνες. Τα everyday look ποτέ δεν ήταν πιο εντυπωσιακά.

Τα βασικά κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της είναι στα Lynne. Μοναδικές υφές και αποχρώσεις, συνδυάζονται με την καλύτερη ποιότητα και τις affordable τιμές. Ότι δηλαδή κάνει τα Lynne το αγαπημένο μας brand.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας θα βρείτε το πανωφόρι που σας ταιριάζει.

Αυτά τα 5 είναι ήδη στην wish list μας.

LYNNE
LYNNE

Preppy chic

Aν είστε λάτρεις του Γαλλικού στιλ η καμπαρντίνα με χρώμα είναι must. Συνδυάστε με μπερέ και δερμάτινα μποτάκια με κορδόνια για το απόλυτο λουκ του french girl.

 Lynne Μακριά Καμπαρντίνα

Winter style

Στο κρύο ένα ζεστό και puffer coat θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Αν όμως έχει και την πιο stylish μεταλλική απόχρωση και λεπτομέρεια από γούνα (εννοείται faux)τόσο το καλύτερο.

Lynne Mπουφάν με συνθετική γούνα

You rock girl

Για τις πιο δυναμικές που αγαπούν το ροκ στιλ αλλά και όλες τι υπόλοιπες που θέλετε ένα ελαφρύ πανωφόρι που να ταιριάζει με όλα, το δερμάτινο biker είναι ιδανικό.

 Lynne Μπουφάν biker 

Η fashionista

H Ολίβια Παλέρμο λατρεύει τα γούνινα παλτό αλλά και τις λεπτομέρειες από γούνα στο τελείωμα. Αντίγραψε το στιλ της με το πιο chic γούνινο γιλέκο. Φόρεσε το πάνω από ζιβάγκο και ψηλόμεσες παντελόνες ή πάνω από boho φορέματα για μια 70s εμφάνιση.

Lynne Γιλέκο faux fur

Nέο ανδρόγυνο

Τα κοστούμια είναι μία από τις μεγαλύτερε τάσεις, με το blazer να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστεί. Η εκδοχή του Lynne διαθέτει ζώνη που τονίζει την μέση και την θηλυκότητα.

Lynne Μακρύ σακάκι με ζώνη