Instagram @thestreetpie
Instagram @thestreetpie
ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΣΟΝ

Mε αυτά τα εντυπωσιακά σχέδια, το καλσόν δεν θα είναι ποτέ πια αγγαρεία -Fashionable και κομψά


Μπορεί η θερμοκρασία να είναι ακόμα σε κανονικά επίπεδα, ωστόσο, αυτή η ελάχιστη ψύχρα κάνει το καλσόν απαραίτητο. 

Eιδικά αν θέλετε να φορέσετε τις αγαπημένες σας φούστες και φθινοπωρινά φορέματα με στιλάτα booties.

Tα καλσόν, συνήθως, αποτελούν μια βαρετή ακόμα κι εκνευριστική κάποιες φορές διαδικασία. Είναι, όμως, απαραίτητα. Ωστόσο, αυτή την σεζόν, με όλα τα μοντέρνα και fashionable σχέδια, το καλσόν γίνεται παιχνίδι.

Ένα must have αξεσουάρ που συμπληρώνει ιδανικά κάθε λουκ.

Νέα χρώματα, prints, υφές έρχονται να μας φτιάξουν την διάθεση και να αλλάξουν τον τρόπο που τα βλέπουμε και από ό,τι φαίνεται το καταφέρνουν.

Ρομαντικά, ευφάνταστα, κλασικά θηλυκά αλλά και αισθησιακά, τα καλσόν αυτής της σεζόν δεν περνούν με τίποτα αδιάφορα. Εκτός από το διαχρονικό μαύρο που κολακεύει όλες τις γυναίκες και το fishnet είναι ακόμα εδώ.

Τα animal print είναι η μεγαλύτερη τάση και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην βάψει και τα καλσόν. Είναι, ίσως, ο πιο κομψός και «ήσυχος» τρόπος να τα υιοθετήσουμε τελικά.

Από την άλλη, η logomania συνεχίζει να προκαλεί φρενίτιδα και οι fashionista επιλέγουν καλσόν με τα λογότυπα των αγαπημένων τους σχεδιαστών και designer brands.

Και μιας και μιλάμε για σχεδιαστές,  η επιρροή του οίκου Balenciaga είναι μεγάλη και τα οπάκ καλσόν με χρώμα εισβάλλουν στην ντουλάπα και φοριούνται στην καθημερινότητα με παπούτσια στο ίδιο χρώμα.

Eμείς βρήκαμε τα ωραιότερα σχέδια στα καλσόν της σεζόν. Τολμήστε τα.

 

Kate Spade New York, Shopbop