instagram @kkwbeauty
instagram @kkwbeauty
MAKE UP LOOK

Το μπλε είναι η πιο δυνατή τάση στο μακιγιάζ και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε


Οι γνώμες διίστανται για το μπλε.

Υπάρχουν γυναίκες που το αγαπούν και το επιλέγουν ακόμη και για το καθημερινό τους μακιγιάζ, υπάρχουν ωστόσο και κάποιες που δεν έχουν ούτε μία μπλε σκιά στο νεσεσέρ τους.
Κι όμως η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει τόσο στις μελαχρινές, όσο και στις ξανθές. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μία μοντέρνα επιλογή, ωστόσο δεν την κατατάσσουμε και στις κλασσικές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μπλε είναι ένα χρώμα με προσωπικότητα, που δημιουργεί statement στο makeup look.

Το μπλε χρώμα πρωταγωνιστεί στο κινητό βλέφαρο

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να εφαρμόσουμε την μπλε σκιά στα μάτια μας. Ο πιο εύκολος είναι να καλύψουμε το κινητό βλέφαρο και στη συνέχεια να το σβήσουμε-να κάνουμε το γνωστό blending-με φορά προς τα πάνω, από το σημείο που βαθαίνει το μάτι και προς το φρύδι.

 

Ολοκληρώνουμε το look με μαύρη μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων.

 

Full Metal Shadow, YSL
Full Metal Shadow, YSL

Ένα smokey look θα ήταν επίσης εντυπωσιακό, αρκεί να δημιουργήσουμε αντιθέσεις. Επιλέγουμε μία πιο ανοιχτή σκιά ή οποιαδήποτε bronze -το χάλκινο ταιριάζει απόλυτα- για τη μέση του κινητού βλεφάρου και εφαρμόζουμε το μπλε στη γωνία, σβήνοντάς το προς τα πάνω και έξω, για να μεγαλώσουμε το σχήμα των ματιών μας.
 

Τέλος επειδή τα festive looks των εορτών δεν απέχουν πολύ, η μπλε σκιά είναι ιδανική για ένα ανάλογο look. Επιλέγουμε υγρή σκιά την εφαρμόζουμε στο καπάκι των ματιών με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις και προσθέτουμε λάμψη, με glitter της αρεσκείας μας.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί, η Violette έχει καλύψει το κινητό βλέφαρο με μπλε σκιά και από πάνω έχει προσθέσει glitter σε μωβ απόχρωση. Το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό, ενώ ανάλογο με το πώς πέφτει το φως βγαίνουν οι διαφορετικές αποχρώσεις στο μάτι.

instagram @violette_fr
instagram @violette_fr

Η μαύρη μάσκαρα δίνει τη θέση της στην μπλε

Αν έχετε ανοιχτόχρωμα μάτια και συγκεκριμένα μπλε, τότε όχι απλά έχετε δοκιμάσει την μπλε μάσκαρα, την έχετε εντάξει και στα καθημερινά σας μακιγιάζ. Η μπλε μάσκαρα είναι η νέα μαύρη, αναφέρουν αρκετοί makeup artists και δε θα διαφωνήσουμε. Δε διαφέρει τρομερά από τη μαύρη, ωστόσο δίνει χρώμα στα μάτια και δημιουργεί ένα όχι και τόσο συνηθισμένο makeup look, που μαγνητίζει τα βλέμματα όλων. Try it!

Μπλε Χείλη: Η τολμηρή τάση της σεζόν
 

Τα μπλε χείλη έχουν κάνει έντονη την εμφάνισή τους, εδώ και αρκετές σεζόν. Και ενώ όλοι περιμέναμε ότι ήταν μία πρόταση που θα κρατούσε μία δύο σεζόν, αντιθέτως ολοένα και περισσότερες γυναίκες την προτιμούν. Εκκεντρικά, μοντέρνα, ασυνήθιστα, με προσωπικότητα, για γυναίκες που φτάνουν το μακιγιάζ τους στα άκρα.