Tο νέο brand για το οποίο όλοι μιλάνε έκλεισε μόλις ένα χρόνο | 0 bovary.gr
Tο νέο brand για το οποίο όλοι μιλάνε έκλεισε μόλις ένα χρόνο | 0 bovary.gr
12|11|2018 12:52
SHARE
HARD.CLO

Tο νέο brand για το οποίο όλοι μιλάνε έκλεισε μόλις ένα χρόνο


hard.Clo. Tο νέο brand για το οποίο όλοι μιλάνε έκλεισε μόλις ένα χρόνο και το γιόρτασε με πολλούς φίλους μέσα από ένα αυθεντικό πάρτι γεμάτο φαντασία και διάθεση δημιουργίας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της δημιουργίας στη μόδα, με μια γεύση μιας παλιάς Αθήνας που ξαναγεννιέται, στην οδό Παραμυθίας στο Κεραμεικό, μέσα στο τυπογραφείο Heart Bomb.

Σε μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα, αισιοδοξία και πολύ ενθουσιασμό, ο δημιουργός Γιώργος Μεσημέρης γιόρτασε τον πρώτο χρόνο παρουσίας του brand Hard τυπώνοντας μια limited συλλογή Hard Clo ONE YEAR CELEBRATION την ημέρα του πάρτι, live μπροστά στους καλεσμένους, χρησιμοποιώντας τη λέξη ΧΡΟΝΟΣ στην Κυριλλική αλφάβητο, παρέα με ένα limited edition tote bag της Play.

Το πάρτυ συνόδεψε το Bombay Sapphire: ένα από τα πιο γνωστά gin παγκοσμίως,με το χαρακτηριστικό μπλε μπουκάλι και τα 10 μοναδικά επιλεγμένα βότανα από όλο τον κόσμο, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το art&design.

H Wella Professionals, ως το brand που αναδεικνύει τη μοναδικότητα του ατόμου και στηρίζει την ελεύθερη έκφραση, παρείχε στους καλεσμένους δώρα περιποίησης & styling.

Τα hard.clo είναι ένα διεθνές brand ρούχων και αξεσουάρ με έδρα την Αθήνα. Η βασική ιδέα είναι η αποτύπωση μιας νέας γλώσσας και ίσως ενός νέου κόσμου. Χρησιμοποιώντας με αναγραμματισμό την Κυριλλική αλφάβητο σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας ιταλικό cotton, η απλότητα αποτελεί ένα bold statement. Η κάθε συλλογή έχει περιορισμένη κυκλοφορία και έχει την δική της Hard λέξη αποτυπωμένη πάνω της.

Ελίζα Χρυσοπούλου, Γιώργος Μεσημέρης
Ελίζα Χρυσοπούλου, Γιώργος Μεσημέρης