H Kένταλ Τζένερ. Φωτογραφία: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images
H Kένταλ Τζένερ. Φωτογραφία: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images
VICTORIA'S SECRET

Victoria's Secret Fashion Show 2018: Tα beauty looks ανέδειξαν τo γυναικείο sexyness


Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τις εμφανίσεις των μοντέλων και φυσικά από το beauty looks τους στο catwalk του διάσημου οίκου εσωρούχων Victoria's Secret.

Ένα fashion show που κάθε χρόνο είναι καλύτερο, διατηρώντας ωστόσο την ταυτότητα που το χαρακτηρίζει. Sexy εσώρουχα, εντυπωσιακά μοντέλα με απίστευτα καλλίγραμμες σιλουέτες και απόλυτα girly-sexy beauty looks τόσο στο hairstyle, όσο και στο makeup.

Για μία ακόμη φορά το μεγάλο ερώτημα ήταν ποια θα φορέσει το διάσημο Fantasy Bra. Ποιο κορίτσι θα ορίσει την έναρξη του catwalk με τη δημιουργία που κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια.

Η τυχερή γι αυτή τη χρονιά ήταν η Elsa Hosk, το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Σουηδία είναι ένα από τους αγγέλους του οίκου από το 2011 και φέτος το 2018 φόρεσε το Fantasy Bra. Και φυσικά δεν μιλάμε για ένα απλό εσώρουχο, αλλά για ένα κόσμημα -σχεδιασμένο από τον Swarovski- που αποτελείται από 21.000 διαμάντια και η τιμή του εκτιμάται στο ένα εκατομμύριο δολάρια.

«Είναι ένα από τα πιο όμορφα Fantasy Bra που έχω δει ποτέ και ταιριάζει απόλυτα με το προσωπικό μου στιλ, είναι λαμπερό, έχει ένα πραγματικό vibe της δεκαετίας του 1990. Κι όλο είναι από διαμάντια, που είναι ιδανικό για μένα».

Τι είδαμε όμως στο φετινό beauty look των κοριτσιών;

Ο διάσημος οίκος εσωρούχων παρέμεινε πιστός στο στιλ που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια στην ομορφιά. Ένα look απόλυτα sexy και girly.

Το ροζ ήταν το χρώμα που επικράτησε και ακολούθησε το χρυσό και οι απαλές γήινες αποχρώσεις. Για μία ακόμη φορά οι λάμψεις είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Απαλές βάσεις με προϊόντα σε υγρή μορφή για να διατηρηθούν οι γυαλάδες στο πρόσωπο, highlighter σβησμένο ολόσωστα ώστε να γυαλίζει όταν το πρόσωπο είναι στη σωστή γωνία και πέφτει το φως, στα κατάλληλα σημεία-κόκαλα ζυγωματικών, ράχη μύτης, εσωτερικές κόγχες ματιών και φυσικά το τόξο του έρωτα ή αλλιώς στην καρδιά που σχηματίζεται στο άνω χείλος.

Τα μάτια των κοριτσιών ήταν βαμμένα σε ροζ ή γήινες με shimmer αποχρώσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο, ενώ το βλέμμα τους είχε τονιστεί με διακριτικό, κρεμώδες, μαύρο μολύβι ματιών στις ρίζες των άνω βλεφάρων. Σαφέστατα οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν έλειπαν, ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο το makeup look και έκαναν τα μάτια των αγγέλων να δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Το λευκό μολύβι επικράτησε στις εσωτερικές ρίζες των ματιών, στα μοντέλα με ανοιχτό χρώμα ματιών, όπως γαλανά και πράσινα.

 

Η Shanina Shaik ποζάρει backstage, λίγα λεπτά πριν το catwalk. Αυτό το natural, girly-fresh makeup style σε συνδυασμό με τα καστανά μαλλιά της,που έχουν κίνηση και τα έχει κάνει στο πλάι, την κάνουν ακόμα πιο sexy και εντυπωσιακή.

Φυσικά δεν έλειψε και το smokey look σε κάποια μοντέλα όπως η Stella Maxwell για την οποία οι makeup artists επέλεξαν μία πιο ζεστή απόχρωση του ροζ, τη δούλεψαν στο κινητό βλέφαρο αλλά και στις κάτω ρίζες των βλεφάρων και εσωτερικά στις ρίζες το μολύβι έκανε το βλέμμα της ακόμα πιο εντυπωσιακό και σαγηνευτικό!

Στα ζυγωματικά επικράτησε η ροζ απόχρωση, η οποία χάρισε fresh διάθεση, ενώ τα χείλη ήταν απίστευτα λαμπερά, με glossy κραγιόν σε pale αποχρώσεις του ροζ ή του φυσικού χρώματος των χειλιών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μακιγιάζ των μοντέλων έγινε με τα προϊόντα του οίκου Charlotte Tilbury, ενώ το μακιγιάζ ανέλαβε η ίδια η makeup artist και η ομάδα της. Μέσα από το instagram του beauty brand καταφέραμε να μπούμε backstage και να ανακαλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες για το beauty look των μοντέλων και όχι μόνο.

Όσο για τα μαλλιά οι χαλαρές, ανεπιτήδευτες μπούκλες είχαν για μία ακόμη φορά την τιμητική τους. Αυτά τα loose waves που επιθυμούμε όλες και με δυσκολία πετυχαίνουμε για τις εμφανίσεις μας, ακόμα και αν το επιμελείται κάποιος hairstylist.

Μαλλιά με κίνηση, μαλλιά με αέρα που χάριζαν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα μοντέλα, όταν περπατούσαν το catwalk του Pier 94 της Νέας Υόρκης! 


Photo by Charles Sykes/Invision/AP
Η Josephine Skriver backstage λίγα λεπτά πριν το catwalk παίζει με την κίνηση των μαλλιών της.

Όπως παρατηρήσαμε μέσα από το live instagram video, τα κυματιστά μαλλιά των μοντέλων επιτεύχθηκαν με τη βοήθεια των ρόλεϊ. Συγκεκριμένα οι hairstylists χρησιμοποίησαν τα μεγάλα ρόλεϊ, ενώ στη συνέχεια επιλεκτικά δούλεψαν κάποιες τούφες με ψαλίδι.