Tα Accessorize λέvε αντίο στο κρύο με στιλ -H νέα συλλογή ακόμα καλύτερη απ’ ότι φανταζόσουν | 0 bovary.gr
Tα Accessorize λέvε αντίο στο κρύο με στιλ -H νέα συλλογή ακόμα καλύτερη απ’ ότι φανταζόσουν | 0 bovary.gr
ACCESSORIZE

Tα Accessorize λέvε αντίο στο κρύο με στιλ -H νέα συλλογή ακόμα καλύτερη απ’ ότι φανταζόσουν


Ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών και τα must-have pieces είναι και φέτος μόνο στα Accessorize.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους και τα ζεστά ρούχα και αξεσουάρ ξετρυπώνουν από τις ντουλάπες μας.

Το κρύο δεν θα σταθεί εμπόδιο και θα είμαστε κομψές ακόμα και όταν ο υδράργυρος κάνει βουτιά (λίγο πριν τις γιορτές το ευχόμαστε για να μπούμε σε mood).

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ενισχύσετε τη γκαρνταρόμπα σας με τα πιο hot κομμάτια από τα Accessorize. Όχι μόνο θα σας κρατήσουν ζεστές αλλά και θα απογειώσουν τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Baby it’s cold outside

Σκουφάκια, beanies και woolies σε ροζ και μoβ τόνους, θα γίνουν οι πιστοί σας σύμμαχοι τις παγωμένες ημέρες του χειμώνα. Συνδυάζουν άνεση και στιλ, αναδεικνύουν την παιχνιδιάρικη πλευρά και διάθεσή σας και ταυτόχρονα σας προστατεύουν από το κρύο.

Keep calm & wear a fancy hat

Μονόχρωμα καπέλα και μπερέδες σε αποχρώσεις του μουσταρδί, του μπλε και του ροζ, θα χαρίζουν έξτρα πόντους elegance σε κάθε λουκ. Ανανεωμένα σύμφωνα με τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, συνδυάζονται με leopard prints ή «ντύνονται» με δέρμα και tweed. Θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα.

All you need is warm gloves

Κασκόλ και γάντια σε καρό και animal print, είναι πρώτα στην wish list και δεν θα πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας. Αναβαθμίστε κάθε outfit, διατηρώντας τα χέρια και το λαιμό σας ζεστά με τον πιο chic τρόπο!