Ap
Ap
MICHELLE OBAMA

Η συλλογή ρούχων της Μισέλ Ομπάμα έχει τα πιο κομψά T-shirts με μηνύματα -Με έμπνευση από το βιβλίο της


Όλοι αγαπάμε την Μισέλ Ομπάμα.

Αν, λοιπόν, διαβάζετε την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Becoming» πρέπει να μάθετε ότι μόλις κυκλοφόρησε και ομώνυμη σειρά ρούχων.

Ναι, η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής δημιούργησε την δική της συλλογή ρούχων, τα έσοδα της οποίας, θα δοθούν ως δωρεά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πλέον, μπορείτε να φορέσετε μπλουζάκια και τοπ με μερικά από τα πιο σημαντικά quotes της. Η Μισέλ Ομπάμα βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση του βιβλίου που κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου και στο οποίο μιλάει για την ζωή της από τα παιδικά χρόνια στο Σικάγο, τα χρόνια στον Λευκό Οίκο, τον γάμο, την μητρότητα και πολλά ακόμα.

Τo βιβλίο έγινε top seller στο Αmazon από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του.

Ήδη το Becoming έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές που αυξάνονται συνεχώς. Και φαίνεται ότι το ίδιο πρόκειται να γίνει και με τα ενδύματα, με τα hoodies και τα Τ-Shirts να κλέβουν τις εντυπώσεις με το μίνιμαλ chic στιλ τους.

Θα τα βρείτε σε προσιτές τιμές στο επίσημο site του Becoming. Eίναι ιδανικά για δώρο στις γιορτές και να κάνετε statement.

Tα πιο «δυνατά» μηνύματα της Μισέλ Ομπάμα θα δώσουν νέο κίνητρό στην κάθε μέρα σας και θα σας εμπνεύσουν. Ανακαλύψτε τα εδώ.