Instagram @baublebar
Instagram @baublebar
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Aυτά τα σκουλαρίκια μοιάζουν πανάκριβα και vintage -Τέλειo δώρο για τις γιορτές


Λίγο πριν τις γιορτές όλα αρχίζουν να παίρνουν μια μαγευτική λάμψη.

Ή τουλάχιστον έτσι μας φαίνεται. Ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα φορούν τα γιορτινά τους και βάφονται τις πιο εντυπωσιακές μεταλλιζέ αποχρώσεις. Τα ρούχα ράβονται με αστραφτερά lurex νήματα, ενώ τα φορέματα γίνονται πιο σέξι από ποτέ και αποπνέουν αισθησιασμό. Τα παπούτσια στολίζονται και αυτά με μικρότερα ή μεγαλύτερα κρύσταλλα, όπως και τα τσαντάκια.

Ωστόσο, όλες κατά βάθος ξέρουμε πως οι γιορτές είναι η στιγμή που τα κοσμήματα έρχονται στο προσκήνιο και κλέβουν την παράσταση.

Στα πάρτι και τις βραδινές μας εξόδους θα φορέσουμε τα πιο glam και πολυτελή και θα στολίσουμε τους λοβούς, τους καρπούς και τον λαιμό μας (ανάλογα το φόρεμα που θα επιλέξουμε).

Κάνοντας μια έρευνα ανακαλύψαμε ένα πολύ κομψό και ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια, που, όπως πολλά άλλα κομμάτια, μοιάζουν να κοστίζουν μια περιουσία, όμως είναι affordable.

Τα drop σκουλαρίκια Treasa από το Baublebar μοιάζουν σαν να βγήκαν από σεντούκι θησαυρού. Eχουν κάτι το vintage σαν τα πιο πολύτιμα κοσμήματα στη μπιζουτιέρα της γιαγιάς.

Τα σκουλαρίκια με τις πέρλες, τις λευκόγκριζες πέτρες και την χρυσή επίστρωση είναι ιδανικά για τα επίσημα λουκ μας, αλλά και τα καθημερινά στα οποία θέλουμε να δώσουμε λάμψη. Το καλύτερο δώρα για τα Χριστούγεννα.

Κοστίζουν λιγότερα από 32 ευρώ και μπορείτε να τα παραγγείλετε εδώ.