Shutterstock
Shutterstock
ΟYSHO SWEATSHIRT

Το χριστουγεννιάτικο φούτερ από τα Oysho που προκαλεί φρενίτιδα


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλα τριγύρω ξεκινούν να φορούν τα γιορτινά τους.

Οι βιτρίνες των καταστημάτων αλλά και όλη η πόλη σιγά σιγά βάφεται στα κόκκινα και στολίζεται με χρυσαφένιες λάμψεις από αμέτρητα λαμπιόνια.

Και καθώς οι μέρες περνούν και εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τα πάρτι που θα ακολουθήσουν αλλά και για τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές στο σπίτι κάνοντας cocooning και στολίζοντας το δέντρο.

Τα λουκ εντός ξαφνικά γίνονται πιο ζωηρά και cosy. Πυζάμες, πλεκτά πουλόβερ και ζακέτες, ακόμα και κάλτσες με χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα σχέδια πρωταγωνιστούν στο homewear.

Kαι μιας και το αναφέραμε τα ugly sweaters είναι από τις μεγαλύτερες (και πιο αμφιλεγόμενες) τάσεις του χειμώνα και τα Χριστούγεννα ακόμα περισσότερο.

Εμείς ωστόσο βρήκαμε το μοναδικό χριστουγεννιάτικο κομμάτι που θα φορέσουμε και είναι στα Oysho.

To κατακόκκινο φούτερ με την λαιμόκοψη και το μήνυμα γραμμένο στα λευκά, μας έφτιαξε την διάθεση από την πρώτη στιγμή. Με τους στίχους του πιο δημοφιλούς χριστουγεννιάτικου τραγουδιού ever, γραμμένους στην μπροστινή πλευρά δεν γίνεται κι εσείς να μην μπείτε σε Christmas mood και να μην σιγοτραγουδήσετε (ή βροντοφωνάξετε) «Αll I Want For Christmas Is You».

Το φούτερ είναι ζεστό και fun ιδανικό για ατελείωτες ώρες με τους αγαπημένους μας στο σπίτι.

Κοστίζει λιγότερα από 30 ευρώ και μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.

Oysho