shutterstock
shutterstock
XMAS MANICURE

To απίθανο γαλλικό σχέδιο που θα κάνουμε τα Χριστούγεννα -Για νύχια όλο λάμψη


Πριν αποκαλύψουμε το εντυπωσιακό γαλλικό σχέδιο, αξίζει να αναφέρουμε πού το είδαμε.

Το ιδανικό french manicure για το Xmas Look, το είδαμε στο Ιnstagram και συγκεκριμένα από τη makeup artist Violette_fr.

Μία από τις Insta followers που προσωπικά με εμπνέει όχι μόνο στο μακιγιάζ και γενικότερα στην beauty εικόνα μου αλλά και στο στιλ. 

Αφήνει τα μαλλιά της χαλαρά, σπαστά, ενώ ένα χαρακτηριστικό που ποτέ δεν αποχωρίζεται είναι και οι μακριές αφέλειες. Επιλέγει έντονες αποχρώσεις για τα χείλη της, με κύρια επιλογή το κλασικό κόκκινο, δε διστάζει να πειραματίζεται με το μακιγιάζ των ματιών της και να υιοθετεί τελευταία trends, όπως αστεράκια στο κινητό βλέφαρο και έντονο glitter στο κινητό βλέφαρο. 

Τα νύχια της πάντα περιποιημένα σε αποχρώσεις όπως κόκκινο και σκούρο κερασί.

Το στιλ και οι beauty λεπτομέρειες της Global Creative Director της Estee Lauder είναι πραγματικά ζηλευτές. Αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει κάποιος με ένα scroll down στο προφίλ της, στο Ιnstagram.

Και αυτή τη φορά η ίδια μας εμπνέει για το Xmas manicure.

Το χρώμα που έχει επιλέξει είναι φυσικά το κόκκινο, ενώ προτίμησε το γαλλικό σχέδιο για να δείχνει πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Οι λεπτομέρειες που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι αρχικά το σχήμα των νυχιών της είναι οβάλ. Η γραμμή έχει πάχος και δεν είναι λεπτή, όπως έχουμε συνηθίσει στο κλασικό γαλλικό σχέδιο. Η βάση του νυχιού έχει γίνει με διάφανο χρώμα, ενώ το μήκος δεν είναι αρκετά μακρύ.

Ένα γαλλικό σχέδιο αρκετά απλό, που μπορούμε ακόμα και μόνες μας να δημιουργήσουμε. Ξεφεύγει από το κλασικό και έχει αναμφισβήτητα Xmas διάθεση.

Αν πάλι δεν είστε fan του κλασικού french manicure, πώς θα σας φαινόταν να δοκιμάζατε το ανάποδο;

Σε κάθε περίπτωση, το κόκκινο βερνίκι έχει την τιμητική του για την εορταστική περίοδο. Ανακαλύψτε το σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σας και κλείστε το ραντεβού για τη χριστουγεννιάτικη περιποίηση των άκρων σας!