Shutterstock
Shutterstock
ΤΑ LOOK ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ

Έτσι θα κάνεις τα look των γιορτών να δείχνουν πιο ακριβά -Και θα εντυπωσιάσεις στο πάρτι


Είτε θέλετε να δημιουργήσετε τα πιο κομψά look για τις γιορτές είτε δεν μπορείτε να νικήσετε την επιθυμία να ντυθείτε με παγιέτες head to toe, δεν γίνεται να αρνηθείτε ότι τα σύνολα της εορταστικής περιόδου απαιτούν μια επιπλέον δόση πολυτέλειας.

Ωστόσο το budget μας δεν μπορεί να αντέξει τα designer κομμάτια και αναζητάμε οικονομικούς τρόπους ώστε τα σύνολα μας να δείχνουν glam και ακριβά.

Στην αγορά υπάρχουν κομμάτια που μπορούν να πετύχουν αυτό το εφέ και δείχνουν luxurious, αν και προσιτά.

Από βελούδο σε σατέν και πούλιες όλα αυτά fancy κομμάτια κάνουν ακόμα και τα πιο απλά outfit να περνούν σε άλλο επίπεδο. Ένα πουλόβερ με τζιν ή ένα slip dress με σακάκι.

Το κλειδί για να δημιουργήσετε το απόλυτο λουκ είναι να επιλέξετε ένα κεντρικό κομμάτι που θα πρωταγωνιστεί. Μία τσάντα με φτερά, ένα ζευγάρι αστραφτερά σκουλαρίκια με κρύσταλλα ή ένα shimmering φόρεμα.

Επικεντρωθείτε στα αξεσουάρ. Μπορεί τα ψηλοτάκουνα με την διακόσμηση και τα πλεκτά με μεταλλική ύφανση να χαρίζουν ένα twist ανανέωσης στα γιορτινά λουκ, αλλά για μία διαφορετική προσέγγιση ένα ζευγάρι γλυπτά σκουλαρίκια, ένα νοσταλγικό κλιπ μαλλιών με φιόγκο ή ένα μοντέρνο τσαντάκι από βελούδο είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

Σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας (π.χ. ένα σατέν φόρεμα ή μια jumpsuit με παγιέτες) το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Τέλος μπορείτε να αντικαταστήσετε τα παραδοσιακά χρώματα των γιορτών με απρόσμενες αποχρώσεις όπως το μουσταρδί και το λιλά, ενώ τα μεταξωτά υφάσματα είναι πάντα μια καλή επιλογή για τις γιορτές. Μικρές λεπτομέρειες από μπροκάρ, το οποίο επέστρεψε στην μόδα θα δώσουν ενδιαφέρον.Ανακαλύψτε τα κομμάτια που θα κάνουν τα λουκ των γιορτών να δείχνουν πιο ακριβά.