Shutterstock
Shutterstock
STYLING TRICK

Oι fashionable κάλτσες για εσένα που δεν θες να φορέσεις τo φόρεμα με γυμνά πόδια τον χειμώνα


Μόλις η θερμοκρασία πέσει τον χειμώνα, ξεκινάει η συζήτηση για τα καλσόν.

Τα καλσόν είναι απαραίτητα στο κρύο, ειδικά όταν θέλουμε να φορέσουμε την αγαπημένη μας φούστα ή το καινούργιο φόρεμα.

Συχνά γκρινιάζουμε για το γεγονός ότι μας δυσκολεύουν και τα βαριόμαστε. Τα καλσόν είναι πολύ ευαίσθητα και μπορούν εύκολα να καταστραφούν.

Από την άλλη, τα νέα σχέδια είναι πιο fashionable από ποτέ και μας κάνουν να τα δούμε με άλλο μάτι, ως κομψά αξεσουάρ, μέρος του καθημερινού μας στιλ.

Και πάλι όμως υπάρχουν πολλές γυναίκες που τολμούν το φόρεμα με γυμνά πόδια το χειμώνα (πρέπει να ομολογήσουμε πως τα nude καλσόν δεν είναι και ό,τι πιο chic).

Τα Calzedonia είναι το brand με τα πιο ενημερωμένα και πρωτότυπα σχέδια. Αυτή τη φορά, ένα νέο ζευγάρι από την special collection έχει κερδίσει τις απανταχού fashionista.

Οι κάλτσες από τούλι επιστρέφουν ακόμα πιο θηλυκές και αισθησιακές και θα γίνουν το σημείο αναφοράς σε κάθε λουκ σε αυτές τις γιορτές.

Διάφανες, με μικροσκοπικά διακοσμητικά κρύσταλλα ή πουά κάνουν το γύρο του Instagram, φτιάχτηκαν για εσάς που δεν θέλετε εντελώς γυμνά πόδια το χειμώνα.

Θα συνοδέψουν τέλεια τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα, γόβες, mules, ή πέδιλα στα πάρτι που θα ακολουθήσουν και κάθε άλλη φορά που θέλετε να ξεχωρίσετε.

Επιπλέον είναι affordable.

 

 

 

 

Δείτε πως τις φορούν τα fashion girls και αποκτήστε τις εδώ.