Αrpyes -Το πιο κομψό και διαχρονικό παλτό έχει ελληνική υπογραφή  | 0 bovary.gr
Αrpyes -Το πιο κομψό και διαχρονικό παλτό έχει ελληνική υπογραφή | 0 bovary.gr
ΑRPYES

Αrpyes -Το πιο κομψό και διαχρονικό παλτό έχει ελληνική υπογραφή


Κάθε χρόνο τον χειμώνα αφήνουμε για λίγο στην άκρη τα στιλάτα jacket μας και επιστρατεύουμε τα πιο ζεστά και κομψά παλτό.

Το διαχρονικό καμηλό είναι από τα κορυφαία στην wish list μας και αυτή τη χρονιά.

Ταιριάζει με τα πάντα και είναι αξεπέραστα chic και θηλυκό. Ψάχνοντας λοιπόν το ωραιότερο παλτό, εκείνο που θα μας τυλίγει με ζεστασιά και elegance στο κρύο, το βρήκαμε στην νέα συλλογή Αrpyes.

Το ελληνικό brand ιδρύθηκε το 2015 στην Αθήνα, με τον μινιμαλισμό και την ελευθερία να είναι τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του.

Η άνεση είναι βασική προτεραιότητα και τα ρούχα της νέας συλλογής είναι σχεδιασμένα έτσι ακριβώς: cosy και stylish.

Εκεί βρήκαμε το πιο κομψό καμηλό πανωφόρι, με μήκος κάτω από το γόνατο και ζώνη που δένει και τονίζει την σιλουέτα.

Το παλτό είναι διαθέσιμο και σε ανοιχτό γκρι. Ευέλικτο, συνδυάζεται εύκολα με τζιν και παντελόνες σε φαρδιά γραμμή αλλά και τις πιο feminine μίντι φούστες. Εκτός από το μοναδικό πανωφόρι και η υπόλοιπη συλλογή είναι το ίδιο εντυπωσιακή.

Πλισέ φούστες και κοστούμια στα πιο ζεστά χρώματα, αλλά και ανατρεπτικές αντιθέσεις. Πλεκτά, δέρμα, βελούδο και διαφάνεια συνθέτουν μία μοναδική σειρά ρούχων που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Επηρεασμένη από διαφορετικούς πολιτισμούς, κάθε συλλογή έχει ένα διαφορετικό concept, αν και η ιαπωνική φιλοσοφία έχει κεντρικό ρόλο.

Αν λοιπόν αναζητούσατε το ιδανικό παλτό για το χειμώνα, από ποιοτικό και ζεστό ύφασμα που θα έχετε στην ντουλάπα για πολλά ακόμα χρόνια, πρέπει να δείτε αυτό από το brand Αrpyes.

Δείτε ολόκληρη την συλλογή και αποκτήστε το εδώ.