Instagram @alexanderwangny
Instagram @alexanderwangny
ALEXANDER WANG

Τα μαλλιά στο show του Alexander Wang έκλεψαν την παράσταση -Pigtails και πετσέτες στο runway


Ο Alexander Wang παρουσίασε πριν λίγες ημέρες τη νέα του συλλογή για το φθινόπωρο του 2019 σε ένα εντυπωσιακό show.

H νέα συλλογή, μοντέρνα και δυναμική, σχεδόν...«επιθετική».

Το δέρμα ήταν πρωταγωνιστής σε ένα παιχνίδι με γραμμές και υφές. Δερμάτινες φούστες εμπνευσμένες από το Matrix, συνδυάστηκαν αρμονικά με tweed: το αποτέλεσμα ήταν φρέσκο και ενημερωμένο.

Υπήρχαν, ακόμα, έντονες αναφορές στα 80s μέσα από power suits αλλά και μία σειρά από εμφανίσεις με sporty αισθητική. Το πιο εντυπωσιακό highlight, όμως, ήταν τα beauty look των κοριτσιών που περπάτησαν με ξανοιγμένα φρύδια, πετσέτες τυλιγμένες στο κεφάλι και μακριές pigtail κοτσίδες.

Ο Alexander Wang, ο οποίος αγαπάει το στιλ του party girl, φαίνεται ότι σε αυτή την επίδειξη είχε στο μυαλό του... το «office girl» στην ενήλικη ή τέλος πάντων πιο ώριμη εκδοχή του.

 

 

Τα μοντέλα περπάτησαν με ολόισιες κοτσίδες και στις δύο μεριές του κεφαλιού, πετσέτες μπάνιου και το χαρακτηριστικό W του οίκου σχηματισμένο με πρέσα στα μαλλιά. Παρά το τολμηρό λουκ, κατάφερε να παραμείνει πιστός στο DNA του label.

 

Oι girly κοτσίδες είναι ένα χτένισμα που μπορεί να δημιουργήσει εύκολα η καθεμία μόνη της στο σπίτι: θα πρωταγωνιστήσουν στα φεστιβάλ του καλοκαιριού ως διάδοχος των space buns.

Οσο για την πετσέτα μπάνιου, δεν γνωρίζουμε αν ο οίκος θέλει να περάσει ένα μήνυμα για την σύγχρονη και πολυάσχολη γυναίκα ή απλώς μιλάμε για το νέο «bathleisure».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το δούμε παντού στο Instagram.