shutterstock
shutterstock
ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

3+1 αρώματα που αξίζουν την προσοχή σας -Και όλοι γύρω σας θα αναρωτιούνται τι άρωμα φοράτε


Mύρισαν Χριστούγεννα και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις αγορές μας.

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου ξεκινάει και είμαστε έτοιμοι να την απολαύσουμε. Οικογενειακά τραπέζια, βραδινές συναντήσεις με φίλους σε διάφορα σημεία της πόλης και φυσικά όρεξη και κέφι για ψώνια, για την πολυαναμενόμενη ανταλλαγή δώρων, που περιμένουμε όλοι πώς και πώς.

Τόσο στα δικά μας πρόσωπα, όσο και στους ίδιους μας τους εαυτούς, θέλουμε να προσφέρουμε δώρα. Και αναμφισβήτητα τα Χριστούγεννα είναι η εποχής που επενδύουμε σε ένα άρωμα.

Πολλοί μένουν σταθεροί στο άρωμα που φοράνε για χρόνια και πλέον τους χαρακτηρίζει. Είναι και κάποιοι όμως που θέλουν νέες νότες στο δέρμα τους, θέλουν να βγουν στα καταστήματα ομορφιάς και να αρχίσουν να μυρίζουν ό,τι τελευταίο έχει κυκλοφορήσει.

Οι νότες πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα, ωστόσο μέχρι να καταλήξουμε στο δικό μας αγαπημένο ή σε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα του ατόμου που θέλουμε να το προσφέρουμε, πρέπει να μυρίσουμε αρκετά.

Παρακάτω έχουμε κάποιες προτάσεις για αρώματα που δοκιμάσαμε και θεωρούμε ότι αξίζουν την προσοχή σας.

Beautiful Belle, Estée Lauder

Είναι το άρωμα της σύγχρονης γυναίκας. Απόλυτα θηλυκό, με εθιστικές floral oriental νότες, το Beautiful Belle μπορεί να σας αποπλανήσει. Από την πρώτη στιγμή που θα το μυρίσετε, θα καταλάβετε ότι ανακαλύψατε το νέο signature άρωμά σας. Αν πρέπει να το περιγράψουμε με τρεις λέξεις τότε θα πούμε ότι είναι 

  1. Εκθαμβωτικό
  2. Ανατρεπτικό
  3. Ανέμελο

 

Good Girl Velvet Fatale, Carolina Herrera

Αν θέλαμε να περιγράψουμε με μία αίσθηση τον όρο πολυτέλεια, τότε θα επιλέγαμε ένα από τα νέα αρώματα του οίκου Carolina Herrera, ο οποίος φέτος μας παρουσιάζει το Good Girl Collector Edition Velvet Fatale, μια νέα συλλεκτική έκδοση του επιτυχημένου αρώματος Good Girl Eau de Parfum, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια. Oriental Floral άρωμα που έχει στη βάση του νότες από γιασεμί και από haba tonka.

Flower Bomb, Viktor & Rolf

Οι νότες της Ανατολής ενώθηκαν με αυτές των λουλουδιών, για να δημιουργηθεί το Flower Bomb. Το εμβληματικό άρωμα των καλλιτεχνών της μόδας Viktor Horsting και Rolf Snoeren. Ένα άκρως αισθησιακό άρωμα με έντονη προσωπικότητα θα κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται στο πέρασμά σας, τι άρωμα φοράτε.

Bottega Veneta Eau De Parfum

Το signature άρωμα του οίκου περιέχει νότες που απλά σε συναρπάζουν. Συγκεκριμένα είναι ένας συνδυασμός από περγαμόντο, πατσουλί και βρύα βελανιδιάς. Αισθησιακά, floral και πικάντικα συστατικά μάς ταξιδεύουν στους δρόμους του μεταξιού. Ένα μοναδικά ντελικάτο, κομψό και εκλεπτισμένο άρωμα για γυναίκες που παραμένουν κλασσικές ακόμα και στην επιλογή αρώματος.