Splash/Ideal image
Splash/Ideal image
HORSE PRINT

Μicro trend -Αυτό το print θα είναι από τα πιο δημοφιλή της άνοιξης


Oι τάσεις έρχονται και φεύγουν. Ωστόσο αυτό είναι που κάνει το παιχνίδι του στιλ τόσο ενδιαφέρον. Η μόδα δεν σταματά να ανανεώνεται.

Το τελευταίο διάστημα ένα από τα trend που είναι πολύ δημοφιλές είναι το Western και καθετί που παραπέμπει σε άγρια Δύση με τις μπότες αυτού του στιλ να κυριαρχούν στα runways και τις βιτρίνες. Και το street style μέσα από το Instagram, μας έχει χαρίσει πλούσιο υλικό για το πως να υιοθετήσουμε το στιλ των Cowboys με σύγχρονο και θηλυκό τρόπο.

Ηδη από την περασμένη χρονιά ο ένας μετά τον άλλο οι σχεδιαστές συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους κομμάτια με έντονες αναφορές σε φαρ ουέστ, όπως δερμάτινα πουκάμισα, κολαριστούς γιακάδες και σκουρόχρωμα denim παντελόνια.

Calvin Klein, Dior και Louis Vuitton ήταν οι πρωτοπόροι της τάσης. Φέτος ακολουθούν o οίκος Fendi με τις ιδιαίτερες μπότες με ξύλινο τακούνι, ενώ διάσημα brand λανσάρουν κομμάτια με cow print. Και μιας και αναφέραμε τα prints, φαίνεται πως ένα νέο μοτίβο εμπνευσμένο από τη ζωή στο ράντσο, έρχεται και στολίζει ρούχα και αξεσουάρ.

Ο λόγος για το horse-print που με την συναίνεση του οίκου Chloe και του brand Ganni είναι πάνω σε ρούχα και αξεσουάρ.

 

 

Όμορφα άλογα, πότε ζωγραφισμένα με watercolors και πότε κεντημένα στολίζουν φορέματα, πουκάμισα ακόμα και bucket bags.

 

 

Το άτι, ως ένα από τα signature εμβλήματα μεγάλων labels, είναι ένα από τα print που θα δούμε πολύ τους επόμενους μήνες. Είναι chic και απερίγραπτα σοφιστικέ, ενώ μπορεί να φορεθεί και με cowboy boots.

Στοχηματίζουμε πως θα φέρουν ξανά την ιππασία στην μόδα και από το ατίθασο καουμπόικο στιλ θα περάσουμε σε ένα preppy κολεγιακό λουκ.

 

 

 

Ganni