Shutterstock
Shutterstock
MANGO LOOK

Με αυτό το σύνολο από τα Mango θα αισθάνεσαι cosy όπου κι αν πας φέτος τον χειμώνα


Οσο πιο έντονο το κρύο τόσο πιο έντονη και η επιθυμία μας για cocooning.

Η ζεστή ατμόσφαιρα και θαλπωρή ενός απογεύματος στο σπίτι τον χειμώνα δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα, ωστόσο μπορείτε να την πάρετε μαζί σας.

Μέσα από τα πιο cosy και κομψά σύνολα που συνθέτουν τα αγαπημένα μας πλεκτά κομμάτια.

Η απαλή υφή και οι μίνιμαλ, ουδέτεροι τόνοι στα πλεκτά της σεζόν, είναι τα στοιχεία που αποπνέουν elegance και τα κάνουν ποθητά. Τους κρύους μήνες άλλωστε ακόμα πιο πολύ .αναζητάμε σύνολα που εκτός από ζεστά ναι είναι και πολύ κομψά, ενώ δεν «χάνονται» κάτω από το παλτό και το κασκόλ μας.

Τα αγαπημένα μας high street brands, αυτή τη σεζόν μοιάζει να συμφώνησαν πως θα φορέσουμε τα πλεκτά από πάνω ως κάτω, με τα πιο σοφιστικέ knitwear να φιγουράρουν στις βιτρίνες και τα ράφια τους.

Σετ με πουλόβερ και μίντι φούστες συνοδεύονται τώρα από αντίστοιχα με παντελόνι και αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Στις πιο φρέσκες κυκλοφορίες του Mango ανακαλύψαμε και αυτό το stylish σύνολο, το οποίο πιστεύουμε θα λατρέψουν τα κορίτσια της μόδας.

Αποτελείται από πλεκτό τοπ με roll neck και λεπτομέρεια δέσιμο, στο μπροστινό μέρος και από πλεκτό, ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια, ελαστική γραμμή.

Το σετ έχει την πιο γλυκιά εκρού απόχρωση και είναι ένας πολύ chic τρόπος να φορέσουμε λευκό τον χειμώνα. Συνδυάστε με καμηλό παλτό ή faux γούνα στις χαμηλές θερμοκρασίες και με μποτάκια ή ακόμα και chunky sneakers.

Mango πουλόβερ

Mango παντελόνι