AP Photo/Andres Kudacki
AP Photo/Andres Kudacki
VERSACE

Versace Hairstyle: Τα ονειρεμένα χτενίσματα με όγκο εντυπωσίασαν στο σόου


Ο όγκος στα χτενίσματα έχει επιστρέψει, ωστόσο στο catwalk του οίκου Versace αυτό το trend είχε την τιμητική του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα μαλλιά του μοντέλου Grace Elizabeth, τα οποία ήταν τραβηγμένα προς τα πίσω, ψηλή αλογοουρά, διακοσμημένα με τρεις καρφίτσες Versace. Σε ανάλογο στιλ ήταν και το hairstyle της Kaia Gerber, η οποία εισέβαλε στην πασαρέλα με μαλλιά που είχαν τόσο όγκο που με δυσκολία κανείς παρατηρούσε το outfit.

Σε ανάλογο στιλ κινήθηκαν και τα υπόλοιπα μοντέλα όπως η Gigi Hadid, η Irina Shayk, η Stella Maxwell και η Imaan Hammam.

Είδαμε εντυπωσιακές μπούκλες, χτενίσματα με χωρίστρα στο πλάι, ενώ σχεδόν σε όλα υπήρχε η stylish Versace πινελιά με καρφίτσες που διακοσμούσαν και έκαναν ακόμη πιο εντυπωσιακό το hairstyle.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα υπέροχα χτενίσματα στο catwalk του οίκου Versace δημιουργήθηκαν από τον κομμωτή Guido Palau που συναντήσαμε και στο catwalk Valentino.

«Τα μεγάλα μαλλιά εμπνεύστηκαν από τον Pierpaolo Piccioli, ήθελa να υπάρχει κάποια υπερβολή στα μαλλιά και γι αυτό οι αναφορές ήταν από την δεκαετία του 60 και την Diana Vreeland και τα clicks Avedon», δήλωσε ο Palau στo BAZAAR.com.


AP Photo/Andres Kudacki

«Αυτές οι γυναίκες είχαν απίστευτα, ονειρεμένα, ένδοξα μαλλιά. Πρέπει να βάλεις φαντασία για να δημιουργήσεις τα μαλλιά που ονειρεύονται όλες οι γυναίκες».

Ο Palau και η ομάδα του χρησιμοποίησαν το Redken Guts για να προετοιμάσουν, να στεγνώσουν τα μαλλιά. Χρησιμοποίησαν extensions για να ενισχύσουν τον όγκο και στη συνέχεια με τα κατάλληλα προϊόντα και αρκετό hairspray φυσικά έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.