Unsplash
Unsplash
BEAUTY DIARIES

Γιατί η ενυδάτωση προσώπου (θα) είναι το μεγαλύτερο trend της εποχής;


Από τώρα, σήμερα, αύριο και του χρόνου, δηλαδή ΟΛΟ το 2019, τα νέα του μπιουτόκοσμου όσον αφορά τα trends δεν θα αφορά το χρώμα στα χείλη ή στα μάτια, αλλά θα γυρνάει γύρω από την ενυδάτωση του προσώπου.

Την απλή, την τίμια, την προσιτή, την ολοδική σου και φίνα φροντίδα, που μπορείς να δώσεις καθημερινά στην επιδερμίδα σου κι αυτή να στο επιστρέψει χωρίς πολλά, με φυσική λάμψη και κάποια μαγική διαύγεια, που θα ζήλευε και το πιο πολυτελές και επαναστατικό highlighter. 

Το νου σου όμορφε κόσμε!

Στο ορκίζομαι ότι η ενυδάτωση θα μας απασχολήσει ΟΛΕΣ από ‘δω και στο εξής σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο μετά απ’ αυτή! Έχει μπει άλλωστε προ πολλού στο τραπέζι των συζητήσεων με ειδικούς, επιστήμονες, celebrities, αλλά και καθημερινά κορίτσια της διπλανής πόρτας, εμένα κι εσένα μαζί, στοχεύοντας στις αληθινές ανάγκες μας και μόνο σ’ αυτές. 
Μάλιστα, πριν ένα χρόνο περίπου η νέα τάση στην περιποίηση ζούμαρε κάπως ανεπιτήδευτα και αυθάδικα στο «καμία ρυτίδα και καμία ατέλεια δεν είναι ικανή να αφήσει στην άκρη όλα όσα θες να πετύχεις». Το μήνυμα που έφτανε σε εσένα ήταν ξεκάθαρο και κάπως αυθεντικό. «Δείξε έτσι απλά, αληθινά όμορφη και λαμπερή». Καμία επαναστατική σύνθεση και κανένα μαγικό συστατικό δεν βγήκε πιο μπροστά από το πώς αισθάνεσαι τη στιγμή που σε φροντίζεις. Το «η ομορφιά είναι συναίσθημα» καθιερώθηκε λίγο ή πολύ ως ένα από τα quote για επιτυχημένη εμφάνιση σε κάθε χώρο (εργασιακό ή μη). 


Πολλές ήταν οι καμπάνιες που σχεδόν φώναζαν το «ανάδειξε τον αληθινό εαυτό σου». 

Υπέροχη, δραστήρια κι απαιτητική φίλη μου, η ενυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία. Αποστήθισε! Είναι ξεκάθαρα ένα από τα σπουδαιότερα μυστικά περιποίησης και λάμψης. Κι οι εταιρείες καλλυντικών, πολυεθνικές ή και μικρότερες, δεν μπορούν παρά να μπουν για ατελείωτες ώρες στα εργαστήρια και να φτιάξουν μικρά ή μεγάλα αριστουργήματα που θα κάνουν αυτό που υπόσχονται. 

Τώρα πια τα νέα προϊόντα ενυδάτωσης, θα είναι πλούσια και θα δουλεύουν σε βάθος για να διαχειριστούν τα σημάδια του χρόνου, την αφυδάτωση της επιδερμίδας σου, αλλά και το περιβαλλοντικό στρες. Ο στόχος τους θα είναι να φωτίζουν το πρόσωπο και να αναδεικνύουν την αλήθεια σου ΟΛΗ! 

Για την ιστορία, η επιδερμίδα λεπταίνει με το πέρασμα του χρόνου. Όσο μεγαλώνουμε η ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί την υγρασία μειώνεται σημαντικά, οπότε με τη σωστή ενυδάτωση έχει λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αυτό από μόνο του αρκεί για να συνειδητοποιήσεις κι εσύ την αξία της σωστής ενυδάτωσης. Πιθανολογώ ότι θα δούμε πολύ ωραία πράγματα στο άμεσο μέλλον γύρω απ’ αυτή. Μέχρι τότε να σε φροντίζεις και να σ’ αγαπάς. 

Το τελειότερο μακιγιάζ αναδεικνύεται μόνο όταν σταθεί πάνω σε μια τέλεια -ενυδατωμένη- επιδερμίδα.

εις το επανιδείν!

Από την Beauty Storyteller Έφη Ανέστη και το Beautydiaries.