Γιορτινό μέικαπ. Φωτογραφία: Shutterstock/Kkkitsune
Γιορτινό μέικαπ. Φωτογραφία: Shutterstock/Kkkitsune
XMAS LOOK

Αυτό το κραγιόν θα απογειώσει το εορταστικό σου looks -Δεν χρειάζεται να φορέσεις καθόλου μέικαπ


Κάποιες φορές για να είμαστε εντυπωσιακές δε χρειάζονται υπερβολές στο μακιγιάζ μας.

Ένα κραγιόν σε έντονη απόχρωση και ελάχιστη μάσκαρα στις βλεφαρίδες αρκεί για την πιο sexy, βραδινή εμφάνιση αλλά ακόμη και για την πρωινή που θέλουμε να αναδείξουμε τη stylish πλευρά μας. Άλλωστε αυτή η περίοδος των εορτών απαιτεί να είμαστε λίγο παραπάνω περιποιημένες και σε πιο festive διάθεση.

Σημαντική λεπτομέρεια που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε είναι η υφή που θα διαλέξουμε. Πρέπει να ταιριάζει στον καιρό, στην εποχή, στη διάθεση, στο outfit που έχουμε επιλέξει. Και αν θέλουμε classy χαρακτήρα θα επιλέξουμε το βελούδο. Όπως ακριβώς ένα βελούδινο φόρεμα αναβαθμίζει την εμφάνισή μας, έτσι και ένα κραγιόν σε ανάλογη υφή πάει το μακιγιάζ μας, ένα επίπεδο παραπάνω.

Velvet touch είναι αυτό που αναζητάμε στα κραγιόν που θα επιλέξουμε για τα εορταστικά μας looks.
 

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι θέλουμε να ανακαλύψουμε το τέλειο matte κραγιόν. Αυτό που μοιάζει με πολυτελές, βελούδινο ύφασμα, που έχει αποτέλεσμα σαν δεύτερο δέρμα, ενώ η υφή του είναι άνετη, προσφέροντας παράλληλα έντονο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα μακιγιάζ.

Και οι επιλογές στην αγορά είναι πολλές. Κάθε beauty brand έχει τη δική του πρόταση στο matte, βελούδινο κραγιόν. Αρκεί να επισκεφθούμε ένα κατάστημα ομορφιάς και να δοκιμάσουμε διάφορα στα χείλη μας. Να το αφήσουμε για ώρες και να δούμε αν έχει όντως διάρκεια και αν το αποτέλεσμα μένει αναλλοίωτο για ώρες.

Photo by Mihai Stefan on Unsplash
Photo by Mihai Stefan on Unsplash

Προσωπικά λατρεύω την πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση και είναι αυτή που θα επιλέξω για τα εορταστικά μου look. Με ένα κραγιόν σε ανάλογη απόχρωση, ελάχιστο ρουζ στα ζυγωματικά μου και μάσκαρα στις βλεφαρίδες έχω το ιδανικό, εντυπωσιακό, festive makeup look.

Βέβαια από την άλλη δύσκολα αντιστέκομαι στις σκούρες αποχρώσεις. Αυτή η γνήσια burgundy απόχρωση ταιριάζει απόλυτα με τη σταρένια επιδερμίδα και τα καστανά μου μαλλιά, ενώ προσθέτει χαρακτήρα σε κάθε makeup look που επιλέγω. Από το πιο απλό-natural, μέχρι το πιο έντονο-smokey.

Η πρότασή μου για φέτος λοιπόν τα Χριστούγεννα λοιπόν είναι να αντισταθείτε στο lip gloss. Να επενδύσετε σε ένα matte κραγιόν, με βελούδινη υφή. Ανακαλύψτε και επενδύστε στην απόχρωση που σας ταιριάζει και δημιουργήστε το απόλυτο, γιορτινό look!