Shutterstock
Shutterstock
PANTONE

H Pantone προβλέπει τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στην γκαρνταρόμπα το 2019 -Εκτός από το Living Coral


Από άποψη στιλ, υπάρχουν πολλά που μας αρέσουν τον χειμώνα: τα ζεστά παλτό, το κασμίρ, τα party dresses και οι μπότες με shearling επένδυση είναι μόνο μερικά από αυτά που απολαμβάνουμε να φοράμε.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018, το 2019 ήδη μάς έχει μαρτυρήσει τις τάσεις που θα βλέπουμε παντού. 

Από τις τσάντες και τα παπούτσια, μέχρι τα φορέματα και τα γυαλιά ηλίου, σας έχουμε αποκαλύψει μερικές από τις κορυφαίες τάσεις της άνοιξης του 2019. Τώρα, ήρθε η ώρα για ένα «μάθημα» πάνω στα χρώματα.

Πριν από δύο εβδομάδες, η Pantone ανακοίνωσε το Living Coral ως το χρώμα της χρονιάς 2019. Τώρα, όμως, η εταιρεία παρουσίασε τις προβλέψεις της για το 2019.

Το φάσμα των 16 χρωμάτων περιλαμβάνει ένα σχεδόν τέλειο κόκκινο (ή, όπως το ονομάζει η Pantone, Fiesta), ένα βαθύ ναυτικό μπλε (Eclipse) και ένα ροζ (Pink Peacock). Όλα όσα πρόκειται να κυριαρχήσουν στις ντουλάπες μας τους ερχόμενους μήνες.

Όπως πάντα, στόχος μας είναι να σας κρατήσουμε ένα βήμα μπροστά από τις τάσεις, γι 'αυτό έχουμε επιλέξει τα έξι χρώματα που πιστεύουμε ότι θα υιοθετήσουν οι μεγαλύτερες fashionista την άνοιξη. Υιοθετήστε τα πρώτες!

1. Pressed Rose

 

H&M

2. Terrarium Moss

 

Joseph