Shutterstock
Shutterstock
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

Αν αρνείσαι να φορέσεις τακούνια στα ρεβεγιόν των γιορτών, αυτά τα sneakers φτιάχτηκαν για σένα


Πάνω που αρχίζουμε να σκεφτόμαστε «αρκετά πια με τα sneakers» έρχεται κάποιο από τα διάσημα brands με ένα νέο εντυπωσιακό μοντέλο και ιδιαίτερο σχέδιο.

Μπορεί αυτές οι ημέρες των γιορτών να είναι αφιερωμένες στα ψηλοτάκουνα και τα party heels, αν, όμως, εσείς ανήκετε στην κατηγορία που αρνείται να φορέσει τακούνια ακόμα και στο ρεβεγιόν, χρειάζεστε ένα τέτοιο λαμπερό ζευγάρι αθλητικά.

Για να τελειώσουμε το 2018 δυνατά, όλες προφανώς χρειαζόμαστε αυτά τα ολοκαίνουργια αθλητικά παπούτσια Adidas Samba Rose!

Τα sneakers με την λευκή σόλα και το ασημί glitter σε όλη την επιφάνεια είναι το πιο stylish και glam ζευγάρι που μπορείτε να φορέσετε ακόμα και στο πάρτι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Με το αγαπημένο μας μαύρο φόρεμα ή τζιν και με ένα εντυπωσιακό τοπ. Με έμπνευση από την δεκαετία των 90s και pop διάθεση.

Αν, λοιπόν, αναζητούσατε μία όμορφη εναλλακτική για να γλιτώσετε την ορθοστασία πάνω στα τακούνια και να περάσετε όλο το βράδυ «on the dancefloor» και χορεύοντας, ή αν απλά ψάχνατε το επόμενο ζευγάρι αθλητικά που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε, εμείς τα βρήκαμε.

Αποκτήστε τα Adidas Samba Rose εδώ.

Adidas
Adidas
Adidas
Adidas