Instagram @emilisindlev
Instagram @emilisindlev
FOXY COAT

Αυτό το παλτό γίνεται όλο και πιο δημοφιλές -Από την Kendall Jenner στην Alexa Chung το φορούν οι πιο ενημερωμένες


Το χειμώνα υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο δεν αποχωριζόμαστε.

Το κομμάτι που μας κρατάει ζεστές, ενώ αποκαλύπτει πολλά για το στιλ μας. Το αγαπημένο μας παλτό, εκτός από must τον χειμώνα, είναι, ίσως, και το πιο elegant ρούχο στην χειμερινή γκαρνταρόμπα.

Μας τυλίγει με ζεστασιά κι αυτή την υπέροχη cosy αίσθηση που κάνει τους κρύους μήνες να περνούν πιο εύκολα.

Εκτός από το κλασικό μάλλινο παλτό εξέχουσα θέση στην ντουλάπα μας έχει και η γούνα -εννοείται faux. Χαρίζει αίσθηση πολυτέλειας ακόμα και σε σύνολα με sneakers.

Η τάση, όμως, που έχει κερδίσει την καρδιά των πιο ενημερωμένων και στιλάτων γυναικών είναι νέα.

Είδαμε την Kendall Jenner να φορά αυτό το στιλ πανωφόρι στα γενέθλιά της και να κάνει ποδήλατο στους δρόμους της Νέας Υόρκης και ακολούθησαν πολλά από τα μεγάλα ονόματα της μόδας, όπως η Alexa Chung.

Tα foxy coats, παλτό και καμπαρντίνες με λεπτομέρεια από fake γούνα αλεπούς, στο γιακά και τα μανίκια, επιστρέφουν από παλιότερες δεκαετίες και εντυπωσιάζουν.

 

Με μήκος κάτω από το γόνατο (ιδανικό για πάνω από το μίντι φόρεμα ή την φούστα σας) και πλούσια γούνα γύρω από τον λαιμό. To σκανδιναβικό brand Saks Potts έχει την μεγαλύτερη γκάμα αποχρώσεων, όλες υπέροχες.

 

 

 

Πρόκειται για ένα statement κομμάτι με vintage θηλυκότητα και άποψη, που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Τα κορίτσια της μόδας θα το φορέσουν με τα πιο σύγχρονα κομμάτια όπως dad sneakers και φαρδιά τζιν. Δείτε πώς το φορούν και κάντε ένα δικό σας.