Instagram @gabrielahearst
Instagram @gabrielahearst
NECK BAGS

Επιτέλους κάτι νέο -To trend στις τσάντες της άνοιξης που διαφέρει από όλα τα άλλα


Έχουμε ήδη πάρει μια γεύση για τα trend του 2019 αλλά και της ερχόμενης άνοιξης που αναμένεται πιο δροσερή από ποτέ.

Ζωντανά χρώματα, μοδάτα prints, νέες γραμμές και πλύσεις denim, τα επερχόμενα trends είναι όλα ενδιαφέροντα και σίγουρα θα καλύψουν και την πιο απαιτητική.

Αν και έχουμε μια ιδέα για τις τάσεις στα αξεσουάρ και ειδικά σε ό,τι αφορά τις τσάντες του 2019, ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο αναδύεται και ίσως μιλάμε για την επόμενη It bag που θα κλέψει την παράσταση στους λαιμούς των γυναικών στους δρόμους και τις street style φωτογραφίες. Για μισό λεπτό! Στους λαιμούς;

Kι όμως πολύ σωστά διαβάσατε. Το νέο trend διαφέρει απ’όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και γι’αυτό μας αρέσει.

Πρωτοεμφανίστηκε στα shows για το φθινόπωρο του 2018 σχεδιαστών όπως ο Giambattista Valli και Jacquemus, όμως για την s/s 2019 έρχεται ακόμα πιο ισχυρό.

 

 

Ξεκίνησε ως μικροσκοπικό fanny pack τυλιγμένο γύρω από τη μέση, φορέθηκε χιαστί, στο ύψος του στήθους και πλέον θα φοράμε τα tiny, neck bags γύρω από τον λαιμό μας, όπως μας έδειξαν οι Gabriela Hearst και Loewe.

Κρέμονται σαν εντυπωσιακά μενταγιόν, χωρούν μόνο τα απολύτως απαραίτητα -πολλές φορές μόνο κέρματα- μοιάζουν πότε με chic πουγκιά, πότε έχουν υφή κροκό και πότε τις πιο γλυκιές παστέλ αποχρώσεις.

Φοριούνται μόνα τους ή σε συνδυασμό με την κανονική, μεγάλη σας τσάντα.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πασαρέλα.