Festive manicure style/Shutterstock
Festive manicure style/Shutterstock
NATURAL MANICURE

Τα φυσικά νύχια ποτέ δεν ήταν τόσο εντυπωσιακά-Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για ένα ξεχωριστό manicure style


Είναι κάποιες φορές που θέλουμε να αφήσουμε τα νύχια μας φυσικά.

Είναι αυτές οι ημέρες που έχουμε κουραστεί από το κόκκινο και το μαύρο χρώμα στα νύχια μας και θέλουμε να επιλέξουμε φυσικούς τόνους ή ακόμα και να τα περάσουμε απλά με το γυαλιστικό.

Οι ημέρες, ωστόσο, απαιτούν festive mood ακόμα και στο μανικιούρ μας και υπάρχει μία πινελιά που θα αναβαθμίσει τα φυσικά μας νύχια.

Να σας πούμε ότι αρκεί να αγοράσουμε το κατάλληλο προϊόν -βερνίκι- και μπορούμε να δημιουργήσουμε το συγκεκριμένο manicure style ακόμα και μόνες μας.

Αν για σήμερα έχετε επιλέξει φυσικά νύχια, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να γίνει πιο ενδιαφέρον το μανικιούρ σας. Μπορείτε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο στιλ και στο πεντικιούρ σας.

Είναι girly, chic, πρωτότυπο και ταιριάζει απόλυτα στο glam look που απαιτείται.

Έχετε χρόνο στη διάθεσή σας να βγείτε στα μαγαζιά και να προμηθευτείτε το συγκεκριμένο προϊόν για να αλλάξετε εντελώς το στιλ των φυσικών νυχιών σας.

Ο λόγος για ένα βερνίκι που περιέχει glitter. Μία πρόταση που συναντάμε σε κορυφαίες εταιρείες βερνικιών, όπως είναι η Essie

Σε ασημί τόνους.

Να σας πούμε ότι το συγκεκριμένο βερνίκι δεν χρειάζεται να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια των νυχιών, περιορίστε το στην κορυφή των νυχιών σας και επίσης, δεν γίνεται να είναι ίδιο σε κάθε δάχτυλο.

Επιλέξτε ανάμεσα στο χρυσό και στο ασημί, -αν αναζητάτε safe συνδυασμούς- ή τολμήστε πιο τολμηρά glitter όπως κόκκινα, μπλε και πράσινα.

Επιλέξτε η βάση των νυχιών σας να είναι σε φυσικούς τόνους ή ακόμα καλύτερα περάστε τα απλά με γυαλιστικό.

Μπορείτε να προσθέσετε το glitter και στις ρίζες.

So simple and chic, έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο manicure style, το οποίο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία και το στιλ.

Μπορούμε να το συναντήσουμε σε μία γυναίκα στα 40, αλλά και σε μία μοντέρνα 20χρονη που της αρέσει να πειραματίζεται με κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνισή της.

Αν, λοιπόν, έχετε ραντεβού για μανικιούρ/πεντικιούρ, κρατήστε screenshot από τις προτάσεις και υιοθετήστε το πιο πρωτότυπο στιλ για τα νύχια σας.

Αν πάλι φτιάχνετε μόνες σας τα νύχια σας δεν έχετε παρά να επιλέξετε που θα απλώσετε το glitter, στις ρίζες ή στην κορυφή των νυχιών σας!

Τέλος να σας πούμε ότι δεν είναι απαραίτητο να περάσετε glitter σε όλα σας τα νύχια...