ORSEUND IRIS
ORSEUND IRIS
ORSEUND IRIS

Orseund Iris -Το αισθησιακό τοπ που φορούν όλες -Κομψή απόχρωση και πολυτελής υφή


Τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο ζωής που ακολουθούμε οι περισσότερες, επιβάλλει ένα ντύσιμο που δίνει προτεραιότητα στην απλότητα και την άνεση.

Και μπορούμε να συμφωνήσουμε όλες ότι το μίνιμαλ είναι ό,τι πιο κομψό και τα basic κομμάτια απολύτως απαραίτητα σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Ωστόσο, υπάρχουν φορές που αισθανόμαστε ότι φοράμε τα ίδια και τα ίδια και θέλουμε κάτι διαφορετικό. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα formal look, συνήθως επιλέγουμε φορέματα και τα τοπ έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αφού τις περισσότερες φορές, είτε δείχνουν casual, είτε υπερβολικά φορτωμένα και δεν ξέρουμε πώς να τα συνδυάσουμε.

Αυτό μέχρι χτες: σήμερα υπάρχει το brand Orseund Iris με έδρα την Νέα Υόρκη που έχει κατακτήσει τις πιο στιλάτες γυναίκες -διάσημα μοντέλα και fashion influencers- με τα εντυπωσιακά και θηλυκά τοπ του.

Θα θυμάστε, ίσως, το corset top με τις μπανέλες που φόρεσε η Bella Hadid: ακόμα, όμως, κι αν δεν το θυμάστε, σίγουρα θα έχετε δει κάπου στο Instagram feed σας το Night Out top, με το πιο σέξι κόψιμο, στο χρώμα της σαμπάνιας.

Η Alana Johnson, η 26χρονη σχεδιάστρια πίσω από το Orseund Iris, εμπνέεται από τo vintage στιλ για να δημιουργήσει τα κομμάτια της. Το τοπ που έχουν λατρέψει τα κορίτσια της μόδας, είναι φτιαγμένο από σατέν σε υπόλευκο τόνο ενώ έχει το πιο σέξι άνοιγμα στο στήθος και την πλάτη.

 

 

 

Με 80s επιρροή και δέσιμο στο πίσω μέρος. Το τοπ είναι ιδανικό για εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

Ελαφρώς αποκαλυπτικό: ωστόσο, καταφέρνει και διατηρεί την ισορροπία και το elegance. Τα It girls το φορούν με παντελόνες και μίντι φούστες, ενώ θα απογειώσει ένα σύνολο με τζιν και ψηλοτάκουνα.

Η υφή και η απόχρωσή του αποπνέουν ασύγκριτη πολυτέλεια και ίσως, αυτός να είναι ο λόγος που ξεπουλάει.

Αν σας άρεσε, μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.