Instagram @jason.jean
Instagram @jason.jean
ΔΕΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΣΑΣ

Αυτός είναι ο πιο cool τρόπος να φορέσεις το blazer σου τώρα -Το δοκίμασαν οι πιο στιλάτες


Εάν υπήρχε ένα μόνο στοιχείο που βασίλευσε στο Instagram και η παρουσία του ήταν απόλυτη το 2017 και 2018, αυτό αναμφίβολα ήταν η ζώνη με το λογότυπο Gucci.

Με αυτή, οι ζώνες μετατράπηκαν από ένα περιστασιακό κομμάτι σε ένα must have αξεσουάρ.

Από την άλλη τι τελευταίες σεζόν τα blazer έχουν αντικαταστήσει σχεδόν εξολοκλήρου τα δερμάτινα και τα denim jacket. Τα δύο αυτά δυνατά στοιχεία συνθέτουν μία εξίσου ισχυρή τάση. Είναι ο νέος ενημερωμένος τρόπος των fashionista να φορούν το σακάκι και να δίνουν ορισμό στην σιλουέτα.

Είναι ένα λουκ που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, αποδεικνύοντας την ευελιξία και τη διατήρηση της εξουσίας του κάθε σεζόν.

Το φθινόπωρο είδαμε τα κορίτσια της μόδας να φορούν δομημένα σακάκια πάνω από τις μίντι φούστες τος αλλά και biker shorts και μία sport ζώνη δεμένη στη μέση. Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα oι fashionista επιλέγουν μάλλινα κοστούμια με υπερμεγέθεις σιλουέτες και sophisticated prints ενώ από πάνω φορούν τα πιο ζεστά και κομψά παλτό τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η τάση δεν πρόκειται να φύγει σύντομα. Το καλύτερο κομμάτι είναι πως μπορείτε να την πετύχετε με κομμάτια που πιθανότατα ήδη έχετε και δεν είχατε σκεφτεί να τα συνδυάσετε. Στο ίδιο χρώμα ή σε αντίθεση, με λογότυπο ή χωρίς φαρδιά ή λεπτή, ακόμα και belt bag, τo μόνο που έχετε να κάνετε είναι προσθέσετε μία ζώνη ακόμα και στα λουκ του γραφείου.

Θα αναβαθμίσει το στιλ σας και θα σας αναδείξει στην πιο stylish.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shutterstock
Shutterstock