Γυναίκες που βάφονται/Shutterstock
Γυναίκες που βάφονται/Shutterstock
SPRING TRENDS

Το προϊόν που θα χρησιμοποιούμε όλες οι γυναίκες την άνοιξη του 2019


Τα trends του χειμώνα είναι γνωστά για όλες και ήδη αρχίζουμε και ανακαλύπτουμε τις ανοιξιάτικες τάσεις για να είμαστε ενημερωμένες και να επιλέξουμε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο σε εμάς.

Στον κόσμο της ομορφιάς, υπάρχει μία απόχρωση σκιάς που έχει κάνει έντονη την εμφάνισή της και μάλιστα για την άνοιξη είναι must. Ταιριάζει σε ξανθές αλλά και καστανές, σε ανοιχτόχρωμα αλλά και σκουρόχρωμα μάτια, ενώ μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Από μόνη της στο κινητό βλέφαρο δημιουργεί ένα εντυπωσιακό makeup look. Αν συνδυαστεί με σκούρο μολύβι στις ρίζες, τονίζει το βλέμμα και δίνει την έμφαση ενός cat eye look, ενώ με μεταλλικές αποχρώσεις δημιουργεί ένα εντυπωσιακό smokey look, ιδανικό και για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι ένα χρώμα που κάποιες γυναίκες το χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους και το θεωρούν κλασσικό. Είναι όμως και κάποιες που μπορεί να μην έχουν δοκιμάσει ποτέ τη συγκεκριμένη απόχρωση στο μάτι τους.

Ο λόγος για την μπλε σκιά, το προϊόν που θα πρωταγωνιστήσει στο μακιγιάζ μας την επόμενη σεζόν και που θα δοκιμαστεί ακόμα και από εκείνες τις γυναίκες που είναι πιστές στις κλασσικές, γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ.

Επιλέξτε ανάμεσα στην κλασσική και την παστέλ απόχρωση.

Επιλέγουμε την κλασσική μπλε απόχρωση και τη δουλεύουμε στο κινητό μας βλέφαρο, σβήνοντας προς τα πάνω για να μεγαλώσουμε το σχήμα των ματιών μας. Για ένα πιο απαλό makeup look επιλέγουμε την παστέλ απόχρωση, η οποία ωστόσο δεν είναι τόσο εντυπωσιακή.

Μπορούμε να συνδυάσουμε την μπλε σκιά με nude χείλη, αλλά ακόμη και με κόκκινα ή σκούρα σε burgundy αποχρώσεις.

Είναι ένα χρώμα που το επιλέγουν διάσημες γυναίκες αλλά και makeup artists.

H Violette δείχνει ένα πρωτότυπο makeup look με πρωταγωνιστή την μπλε σκιά.

H Kim Kardashian λέει ναι σε ένα extreme makeup look με μπλε σκιά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η makeup artist Violette, η οποία μας έχει δείξει αρκετές φορές στο κανάλι της στο youtube, tutorials για το πώς να συνδυάσουμε την μπλε σκιά.


Δείτε στο tutorial της Violette πώς η μπλε σκιά στο κινητό βλέφαρο μπορεί να αναδείξει το σχήμα των ματιών.

Μία τολμηρή, μοντέρνα απόχρωση που ταιριάζει στις μεσογειακές γυναίκες έρχεται να καθιερωθεί στο νεσεσέρ μας από την άνοιξη του 2019. Δεν έχουμε παρά να επενδύσουμε στο κατάλληλο προϊόν και να πάμε το μακιγιάζ μας ένα επίπεδο παραπάνω.

Είστε έτοιμες;