Γυναίκα με καρέ μαλλί/Photo by Buco Balkanessi on Unsplash
Γυναίκα με καρέ μαλλί/Photo by Buco Balkanessi on Unsplash
HAIR COLOR

Αυτό το χρώμα μαλλιών επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες στο Hollywood αυτή την εποχή


Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε με λίγα λόγια τις γυναίκες στο Παρίσι, τότε σίγουρα οι λέξεις κλασσικό και κομψότητα τους ταιριάζει απόλυτα.

Σε ένα άλλο μέρος της Ευρώπης και συγκεκριμένα στην Ιταλία, οι γυναίκες τόσο στον τομέα της μόδας όσο και στην ομορφιά είναι πιστές στις τάσεις και τις προσαρμόζουν στο στιλ τους. Στην Αμερική είναι πρωτοπόρες και αναζητούν το διαφορετικό, αυτό που ίσως να μην έχουμε σκεφθεί, να μην έχουμε δει στα τελευταία catwalks της σεζόν.

Μένουμε στην Αμερική και ταξιδεύουμε μέχρι το φαντασμαγορικό Hollywood. Κοιτάμε το beauty style των γυναικών και διαβάζουμε ότι οι περισσότερες επιλέγουν ένα συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών, το οποίο φωτίζει ιδιαίτερα το πρόσωπό τους και δημιουργεί statement στις εμφανίσεις τους.

Είναι μοντέρνο, ταιριάζει κυρίως σε ανοιχτές επιδερμίδες, αλλά το συναντάμε και στις πιο μελαχρινές και σίγουρα απαιτεί περιποίηση από εμάς. Με άλλα λόγια δεν είναι ένα χρώμα που βάφετε τα μαλλιά σας και ξεχνάτε να επισκεφθείτε ξανά το κομμωτήριο. Αντιθέτως οι επισκέψεις θα γίνουν πιο συχνές και θα πρέπει και μόνες σας στο σπίτι να επιλέγετε εξειδικευμένα προϊόντα.

Γυναίκα με καπέλο/Photo by chelsea ferenando on Unsplash
Γυναίκα με καπέλο/Photo by chelsea ferenando on Unsplash

Ο λόγος για το γνωστό κόκκινο χρώμα μαλλιών, "ginger red hair color". Ένα μοντέρνο, πικάντικο χρώμα μαλλιών που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.

Είναι απόλυτα sexy, ιδανικό για γυναίκες με ανοιχτές αλλά και ροζ επιδερμίδες. Ωστόσο μπορεί να το επιλέξει και μία γυναίκα με πιο σκούρο τόνο δέρματος. 

Είναι ένα χρώμα μαλλιών που απογειώνεται όταν συνδυαστεί με το κατάλληλο μακιγιάζ. Το bronzer, η μάσκαρα, αλλά και τα έντονα κραγιόν είναι απαραίτητα ακόμα και για τις πρωινές εμφανίσεις, καθώς όταν βάφετε το πρόσωπό σας έρχονται σε ισορροπία τα χαρακτηριστικά σας. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ένα τρομερά έντονο χρώμα μαλλιών.

Ginger Red Hair Color/Photo by Gabriel Silvério on Unsplash
Ginger Red Hair Color/Photo by Gabriel Silvério on Unsplash

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι επισκέψεις σας στο hair colorist θα γίνουν πιο συχνές, εκτός αν είστε τυχερές και καταφέρετε μόνες σας να βρείτε τη βαφή που σας ταιριάζει.

Επιπλέον θα πρέπει να επενδύσετε σε προϊόντα περιποίησης, για να διατηρήσετε τη λάμψη και τη ζωηρότητα του χρώματος. Σαμπουάν, conditioner, μάσκα αλλά και προϊόντα ενυδάτωσης όπως λάδι για τις άκρες.

 

Γυναίκα με σκουφάκι/Photo by Jordan Whitfield on Unsplash
Γυναίκα με σκουφάκι/Photo by Jordan Whitfield on Unsplash

Είναι ένα χρώμα που πρωταγωνιστεί στο Hollywood εδώ και χρόνια, καθώς αρκετές διάσημες παραμένουν πιστές σε αυτή την απόχρωση μαλλιών.

Jessica Chastain, Emma Stone, Amy Adams είναι κάποιες από αυτές που μας έρχονται στο μυαλό με την πρώτη σκέψη. Γυναίκες που φημίζονται για το sex appeal τους, που επιλέγουν ρετρό vague για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και που έχουν ανακαλύψει το makeup style που απογειώνει το εντυπωσιακό χρώμα των μαλλιών τους!

Amy Adams/Shutterstock
Amy Adams/Shutterstock