Shutterstock
Shutterstock
NEUTRALS

Νeutrals: Πως θα φορέσεις τις πιο αριστοκρατικές αποχρώσεις το χειμώνα


Οταν έξω οι θερμοκρασίες αγγίζουν επίπεδα κάτω από το 0 και το κρύο είναι τσουχτερό, η επιλογή ενός στιλάτου λουκ είναι το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας.

Ωστόσο αυτή τη σεζόν υπάρχει μια τάση που είναι έτοιμη να κάνει το χειμώνα πιο εύκολο και τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι μόνο εύκολοφόρετη αλλά και απίστευτα κομψή.

Η μονοχρωμία είναι ένα trend όλο και πιο δημοφιλές και ο πιο απλό και ανεπιτήδευτα elegant τρόπος είναι να επιλέξετε αυτή την παλέτα. Ο λόγος για τα neutrals, τις ουδέτερες αποχρώσεις που μπορούν να απογειώσουν τα μονοχρωματικά λουκ.

Οι αποχρώσεις αυτές είναι το κλειδί για χειμερινές εμφανίσεις που είναι ζεστές και ταυτόχρονα chic και εντυπωσιακές. Τόνοι του κρεμ, του ιβουάρ και μπεζ αποπνέουν κάτι πολυτελές και αριστοκρατικό, ενώ τα κομμάτια σε αυτά τα χρώματα δείχνουν ακριβά ενώ δεν είναι.

Jane Birkin και Bianca Jagger είναι μόνο δύό παραδείγματα iconic γυναικών που φόρεσαν το λουκ.

Πρόκειται για κομμάτια διαχρονικά που μπορούν να ενταχθούν σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς αλλά και μαζί, όπως teddy bear coats, ζεστά πλεκτά και μεταξωτές φούστες.

Το μυστικό για να το πετύχετε είναι να κάνετε layering σε τόνους και υφές. Εμείς έχουμε μερικές κομψές ιδέες για να αντιγράψετε το στιλ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mango