Shutterstock
Shutterstock
SPRING 2019

Οι ανοιξιάτικες τάσεις στο μακιγιάζ που θα πρωταγωνιστήσουν το 2019 -Τις δοκιμάζουμε από τώρα


Μπορεί η θερμοκρασία να είναι σε χαμηλά επίπεδα, ωστόσο η άνοιξη απέχει ελάχιστες εβδομάδες και φυσικά πρέπει να ενημερωθούμε και να επιλέξουμε τα trends που θα ακολουθήσουμε την επόμενη σεζόν.

Στον τομέα της ομορφιάς, οι τάσεις δεν ήταν ποτέ πιο φρέσκιες και απλές. Οι υπερβολές στη βάση δε χωράνε στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ μας, ενώ τη θέση των φυσικών και σκούρων αποχρώσεων παίρνουν τα παστέλ χρώματα και οι φωτεινές σκιές.

Τα χείλη μένουν φυσικά, ενώ στο νεσεσέρ τοποθετούμε ξανά το lip gloss, το οποίο χρησιμοποιούμε τόσο για πρωινά, όσο και για βραδινά looks. Ξεχάστε τις σκούρες αποχρώσεις και ετοιμαστείτε να αντικαταστήσετε το κλασσικό κόκκινο με το πορτοκαλί.

Τέλος υπάρχει ένα ακόμη προϊόν το οποίο θα πρέπει να μάθουμε όλες να χρησιμοποιούμε σωστά στο άνω κινητό βλέφαρο. Ποιο είναι αυτό; Συνεχίστε την ανάγνωση και δείτε αναλυτικά την άναλυση των ανοιξιάτικων trends.

Γυναίκα με ανοιξιάτικο στιλ/Shutterstock
Γυναίκα με ανοιξιάτικο στιλ/Shutterstock

ΣΚΙΕΣ

Στο ανοιξιάτικο νεσεσέρ μας θα έχουμε σίγουρα μία μπλε σκιά, ενώ δε θα λείπουν και οι πιο απαλές αποχρώσεις όπως είναι το μπεζ και το ροζ. Τις εφαρμόζουμε στο κινητό βλέφαρο, ενώ μπορούμε να τονίσουμε ελαφρώς και τις κάτω ρίζες των βλεφάρων. Ολοκληρώνουμε πάντα το μακιγιάζ των ματιών με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων.

Το ροζ είναι ένα χρώμα που δίνει φως στο κινητό βλέφαρο

Μένουμε στα μάτια και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το πρωταγωνιστικό προϊόν της άνοιξης του 2019, το eyeliner. Λέμε ναι στη λεπτή γραμμή, ενώ πειραματιζόμαστε σε διάφορα χρώματα εκτός του μαύρου, όπως είναι το καφέ, το πράσινο και το μπλε.

 

Το μπλε έχει την τιμητική του την άνοιξη.

ΧΕΙΛΗ

Στα χείλη θέλουμε μόνο λάμψη, όχι χρώμα. Οι φυσικές αποχρώσεις  έχουν την τιμητική τους και δένουν απόλυτα με τις παστέλ αποχρώσεις στα μάτια. Επιπλέον η λάμψη δεν πρέπει να λείπει από τα χείλη μας, γι αυτό εμπλουτίζουμε το νεσεσέρ μας με διάφανα ή nude lip gloss.


Estee Lauder Sculpting Lip Gloss Mulberry Tease

Ένα προϊόν που θα έχουμε μαζί μας ακόμα και στην τσάντα μας, για να το ανανεώνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με άλλα λόγια λάμψη all day long.

Λέμε ναι στη λάμψη και όχι στα χρώματα, για το μακιγιάζ των χειλιών μας!

Lip gloss σε φυσική απόχρωση/Shutterstock
Lip gloss σε φυσική απόχρωση/Shutterstock

ΠΡΟΣΩΠΟ

Αν αναρωτιέστε για το υπόλοιπο πρόσωπο, να ξέρετε ότι η φυσική βάση είναι για μία ακόμη φορά must-απ'ότι φαίνεται θα αργήσουμε να επιστρέψουμε στα βαριά foundation και στα υπερκαλυπτικά προϊόντα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ρουζ σε powder μορφή αλλά και σε υγρή, σε αποχρώσεις όπως είναι το ροζ και το κοραλί.


Pot Rouge for Lips & Cheeks, Bobbi Brown

Η συμβουλή που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι αν είστε ξανθές να πείτε ναι στα ροζ χρώματα, ενώ οι πιο καστανές, μελαχρινές στα κοραλί.