Instagram @thestyleograph
Instagram @thestyleograph
ZARA ΦΟΡΕΜΑ

Το κομψό Zara φόρεμα που θα πρωταγωνιστήσει φέτος την άνοιξη -Από τη νέα συλλογή του brand


Η άνοιξη ημερολογιακά αργεί, όμως τα αγαπημένα μας brand κυκλοφορούν τώρα τις νέες τους συλλογές που φέρνουν την άνοιξη πρώτα μέσα μας.

Με δροσερές ιδέες στιλ αλλά και τα πιο κομψά κομμάτια που μπορούν αν φορεθούν τώρα αλλά και αργότερα. Έτσι και τα Zara σιγά σιγά τροφοδοτούν τα ράφια τους με τα πιο chic και ανάλαφρα φορέματα. Ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο τμήμα TRF εντοπίσαμε ένα fashion item που πιστεύουμε θα φορεθεί όσο κανένα άλλο τους επόμενους μήνες.

Με το πιο ιδιαίτερο σχέδιο, χρώμα αλλά και print.

Μίντι, με wrap γραμμή που ταιριάζει σε όλες και puffer κοντά μανίκια, το φόρεμα από τα Zara με τα πουά πάνω στην πιο γλυκιά μπλε απόχρωση.

Το κομμάτι αποπνέει ρετρό αέρα με τα μεγάλα polka dots και ασύγκριτη θηλυκότητα. Διαθέτει σκίσιμο μέχρι ψηλά στον μηρό που αναδεικνύει τα πόδια.

Εκτός από το φόρεμα υπάρχει διαθέσιμη και φούστα στην ίδια απόχρωση και σιλουέτα που θυμίζει παρεό -μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για την άνοιξη του 2019. Με μικρότερα πουά αυτή την φορά και την πιο ξεχωριστή λεπτομέρεια, δέσιμο με φιόγκο στο πλάι. Και τα δύο είναι υπέροχα και στοιχηματίσουμε θα τα φορέσουν οι πιο στιλάτες γυναίκες.

Τα φανταζόμαστε ήδη με εσπαντρίγιες, αλλά μπορούμε να τα φορέσουμε τις πιο ζεστές μέρες με λευκά ankle boots και chunky πλεκτές ζακέτες.  Είμαστε σίγουρες πως θα γίνει ένα από τα best sellers των Zara.

 Zara 39,95 EUR