Instagram @lindafarrow
Instagram @lindafarrow
SUNGLASSES 2019

Αυτές είναι οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το χειμώνα του 2019 -Τα κλασικά σχέδια ανανεώνονται


Αν δεν προγραμματίζετε διακοπές σε έναν εξωτικό προορισμό, πιθανότατα δεν σκοπεύεετε να φορέσετε τόσο τα γυαλιά ηλίου όσο θα κάνατε τους καλοκαιρινούς μήνες.

Συνήθως, τα γυαλιά ηλίου συνδέονται με τη χαλάρωση στην παραλία και ενώ φοράτε το κομψό σας μαγιό, ωστόσο η σύγχρονη μόδα μας έχει δείξει  πως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορούν να φορεθούν ανεξάρτητα από την εποχή με πολύ στιλ.

Έτσι, αν λοιπόν αναζητούσατε ένα νέο και μοντέρνο ζευγάρι γυαλιά ηλίου για χειμώνα και καλοκαίρι έχουμε όλες τις νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν.

Όχι μόνο τα γυαλιά ηλίου είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ, αλλά θα γίνουν η τέλεια προσθήκη σε οποιοδήποτε outfit, απογειώνοντας τα σύνολα σας.

Από τις κλασικές μαύρες και πράσινες αποχρώσεις του δάσους έως τους φωτεινούς και πολύχρωμους φακούς, υπάρχει μια κομψή τάση για κάθε στιλ.

 Από την μία τα ανατρεπτικά σχήματα παραμένουν τάση για το 2019, αλλά οι σκελετοί απομακτύνονται από την tiny αισθητική και μεγαλώνουν ξανά.

Για να αλλάξετε διάθεση και να προσθέστε ένα νέο και εντυπωσιακό αξεσουάρ στην συλλογή σας, που θα φορέσετε τώρα αλλά και μετά, κάντε scroll down.

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα trends στα γυαλιά ηλίου τώρα.

 

 

1. Forest Green

 Linda Farrow, Net-a-Porter

3. Στρογγυλά

Chloe, Shopbop

5. Pop χρώμα

Poms

6. All-Black

Alaia, Net-a-Porter