Shutterstock
Shutterstock
MESH TOP

H νέα τάση στα τοπ που φορούν οι Λονδρέζες και όχι μόνο


Το Λονδίνο είναι μία πόλη που φημίζεται για πολλά και διαφορετικά πράγματα: για το φαγητό έξω, τις γκαλερί τέχνης, τα πάρκα και, φυσικά την fashion week.

Ωστόσο, ένα από τα πράγματα για τα οποία ΔΕΝ φημίζεται το Λονδίνο, είναι ο καλός καιρός.

Το κρύο και η βροχή είναι οι συνηθισμένες καιρικές συνθήκες. Έτσι,δεν είναι παράλογο που οι πιο στιλάτες Βρετανίδες είναι master του layering. H νέα τάση που φαίνεται να φορούν όλες οι ενημερωμένες στους δρόμους του Λονδίνου είναι αυτό το ιδιαίτερο τοπ.

Τα mesh tops είναι κυριολεκτικά παντού στο Λονδίνο αυτή την στιγμή. Και μπορεί να μην φωνάζουν «ζεστασιά», αλλά είναι η τέλεια βάση, αρκετά λεπτή για να φορεθεί κάτω από πουκάμισα και φορέματα και να αποκαλύπτεται διακριτικά.

Είναι η κομψή και αισθησιακή λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά σε κάθε look. Τα τοπ με διαφάνει, εκτός από μαύρο, έρχονται τώρα και με τα πιο ρομαντικά prints, όπως florals, αλλά και μοντέρνα animal, όπως και 90s fluo αποχρώσεις.

 

 

ζιβάγκο και μακριά μανίκια που εξέχουν και εντυπωσιάζουν. Την τάση πρωτοείδαμε στα runways με τις συλλογές F/W 19 πολλών μεγάλων σχεδιαστών. Εμείς βρήκαμε μερικές από τις πιο κομψές επιλογές για να δοκιμάσετε.

 

We11done, Browns

We11done, Browns